The Swordsman’s Companion -kirja

25

32 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SKU-550 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Tämä kirja oli uraauurtava teos ilmestyessään 2004. Ensimmäistä kertaa oli koottu kattava aloittelijan opas keskiaikaiseen italialaiseen miekkailuun. Kirja on edelleen yhtä suosittu kuin ilmestyessään ja tämä toinen painos korjaa joitakin ensimmäisen painoksen virheitä ja sisältää liiteartikkelin, jossa päivitetään joitain tekniikkatulkintoja ja selvennetään harjoitteita.

Mitä miekkailuopettajat kirjoittivat ensimmäisestä painoksesta:
“High quality, informative and well-written book that I heartily recommend to all serious students of the late-Medieval sword-arts” Tom Leoni, joka on kirjoittanut mm. kirjat The Art of Duelling ja The Complete Renaissance Swordsman

“I’ve yet too read a book about any kind of Martial Arts that explains the ‘How’s’ and ‘Why’s’ in a manner as effortless yet comprehensible as Guy Windsor does.”
Jörg Bellinghausen, Ochs-Historische Kampfkunste

“Mr.Windsor is not ‘just’ an extraordinary swordsman but also an expert teacher of swordsmanship. With The Swordsman’s Companion he shares his knowledge and experience in both fields with a wide audience. No matter whether you are a beginner or advanced swordsman, student or teacher, I am sure that you will benefit from this book.”
Stefan Dieke, Alte Kampfkunstin perustaja

Huom! kirja on englanninkielinen
240 sivua

Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!