Viikinkikypärä

215

6 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä klassinen viikinkikypärän malli on saatu lukuisista maalauksista ja meidän aikoihimme asti säilyneistä kypärien palasista. Kestävä ja alkuperäisille kypärille uskollinen rakenne on saatu niittaamalla yhteen 18gauge (1,31mm) paksuja teräslevyjä. Kasvonsuojassa nenänvartta alaspäin kulkeva ja silmät ympäröivä teräs muodostaa viikinkikypärille tyypillisen ja kuuluisan mallin. Nämä viikinkien ”silmälasit” suojasivat tehokkaasti silmiä, nenää ja ylempiä poskiluita mahdollistaen kuitenkin vapaan hengityksen ja hyvän näkyvyyden. Tämä vaikuttava kypärä matkasi viikinkisoturien mukana ympäri koko läntistä maailmaa aina Bagdadista Grönlantiin, niin kauppa-, tutkimus-, valloitus- kuin ryöstöretkilläkin. Viikinkien aikakausi ulottui 700-luvulta noin 1000-luvun puoleenväliin saakka.
Kypärän sisällä on korkeussäätö ja hihna jolla kypärän saa kiinnitettyä leuan alta. Paino 2,2kg 4,12 Sisämitat 21cm x 19cm (syvyys x leveys) korkeus säädettävissä.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!