Tuotekuvaus

Tämä klassinen viikinkikypärän malli on saatu lukuisista maalauksista ja meidän aikoihimme asti säilyneistä kypärien palasista. Kestävä ja alkuperäisille kypärille uskollinen rakenne on saatu niittaamalla yhteen 18gauge (1,31mm) paksuja teräslevyjä. Kasvonsuojassa nenänvartta alaspäin kulkeva ja silmät ympäröivä teräs muodostaa viikinkikypärille tyypillisen ja kuuluisan mallin. Nämä viikinkien ”silmälasit” suojasivat tehokkaasti silmiä, nenää ja ylempiä poskiluita mahdollistaen kuitenkin vapaan hengityksen ja hyvän näkyvyyden. Tämä vaikuttava kypärä matkasi viikinkisoturien mukana ympäri koko läntistä maailmaa aina Bagdadista Grönlantiin, niin kauppa-, tutkimus-, valloitus- kuin ryöstöretkilläkin. Viikinkien aikakausi ulottui 700-luvulta noin 1000-luvun puoleenväliin saakka.
Kypärän sisällä on korkeussäätö ja hihna jolla kypärän saa kiinnitettyä leuan alta. Paino 2,2kg 4,12 Sisämitat 21cm x 19cm (syvyys x leveys) korkeus säädettävissä.

Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!