Tuotekuvaus

Tämä klassinen viikinkikypärän malli on saatu lukuisista maalauksista ja meidän aikoihimme asti säilyneistä kypärien palasista. Kestävä ja alkuperäisille kypärille uskollinen rakenne on saatu niittaamalla yhteen 18gauge (1,31mm) paksuja teräslevyjä. Kasvonsuojassa nenänvartta alaspäin kulkeva ja silmät ympäröivä teräs muodostaa viikinkikypärille tyypillisen ja kuuluisan mallin. Nämä viikinkien ”silmälasit” suojasivat tehokkaasti silmiä, nenää ja ylempiä poskiluita mahdollistaen kuitenkin vapaan hengityksen ja hyvän näkyvyyden. Tämä vaikuttava kypärä matkasi viikinkisoturien mukana ympäri koko läntistä maailmaa aina Bagdadista Grönlantiin, niin kauppa-, tutkimus-, valloitus- kuin ryöstöretkilläkin. Viikinkien aikakausi ulottui 700-luvulta noin 1000-luvun puoleenväliin saakka.
Kypärän sisällä on korkeussäätö ja hihna jolla kypärän saa kiinnitettyä leuan alta. Paino 2,2kg 4,12 Sisämitat 21cm x 19cm (syvyys x leveys) korkeus säädettävissä.

Badge
Yksi parhaista kaupoista koskaan ikinä missään. Ostaisin puljun tyhjäksi jos olisin rikas.
- Marjo Suvanto

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!