D-kahva Bowie

99.90

1 varastossa

Tuotekuvaus

D-kahva Bowie oli suosittu ase etelävaltiolaisten keskuudessa Yhdysvaltojen sisällissodan aikana 1861-65. Sillä katkottiin oksia ja puuntaimia, haljottiin halkoja ja saipa sitä maistaa muutama jenkkikin. Nykyään historianelävöittäjät käyttävät näitä jämäköitä D-Bowieita jopa tuliasemien kaivamiseen. Tämä valtava Bowie on kokonsa puolesta jo pienen miekan kokoa, joten ei ole mikään ihme että tällaiset veitset olivat aikanaan suosittuja aseita. Veitsessä on teräksinen D:n muotoinen käsisuoja ja väisti, ja massiivinen 46 cm pitkä terä hiiliteräksestä. Muotoiltu puinen kahva on kevyesti petsattu. Veitsen mukana toimitetaan kuvissa näkyvä nahkainen tuppi teräsheloilla.

D-kahvaisen Bowien pituus on 58 cm
josta terän osuus 46 cm
Terä on leveydeltään 4,1 cm
ja paksuudeltaan 4,8 mm
Veitsi painaa noin 600g
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!