Gurkha Kukri

50

25 varastossa

Tuotekuvaus

Alkuperäinen ja virallinen Gurkha-joukkojen varuste. Windlass Steelcrafts on toiminut valtiovallan ainoana Kukrien toimittajana vuodesta 1943 lähtien. Oikeaa ja aitoa Gurkha Kukria et saa muualta! Intian armeijan kuuluisat Gurkha-joukot ovat käyttäneet näitä veitsiä niin Delhin piirityksessä vuonna 1857 kuin Ranskan juoksuhaudoissa ensimmäisen maailmansodan aikana, Uuden-Guinean viidakoissa toisen maailmansodan aikana ja Falklandin sodassa 80-luvulla. Kukrit ovat raskaita Nepalilaisia veitsiä joita käytetään niin aseina kuin jokapäiväisinä työkaluinakin mm. puiden pilkkomiseen ja aluskasvillisuuden raivaamiseen. Korkealaatuinen hiiliteräksisen terä pitää teränsä hyvin ja aseen rakenne kestää hyvin aktiivisessakin käytössä. Perinteinen kovapuinen kahva ja standardiksi muodostunut metallinen kahvan pohjalevy. Nahalla päällystetty puinen tuppi ja kaksi pienempää veistä sisältyvät hintaan. Erinomainen mihin tahansa ulkoharrasteisiin joissa on tarvetta pilkkomiselle ja leikkamiselle. Aina puutarhan hoidosta retkeilijälle ja partiolaiselle pienimuotoiseen puiden pilkkomiseen ja raivaamiseen.

Jykevä 6,3mm
paksu ja 30cm
pitkä sisäänpäin kaartuva terä. Kokonaispituus 43cm
ja paino 620g. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!