Haarniskateline

95

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): RR1001030511 Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Tämä palisanteripuinen haarniskateline on omiaan torsomittaisen haarniskan esilläpitoon ja säilytykseen. Telinettä voi käyttää monien erityyppisten haarniskojen ripustukseen, niin keräilykappaleiden esillepanoon kuin käyttöhaarniskojen säilytykseenkin. Telineeseen sopivat niin Lorica Segmentatat, rengashaarniskapaidat kuin levyhaarniskatkin. Taittuvien käsivarsien ansiosta telineeseen saa halutessaan ripustettua myös mm. gambesonit. Myös olkapanssarien kiinnitys tähän tukevaan telineeseen onnistuu. Yksikään haarniska ei ole täydellinen ilman kypärää ja niinpä tässä telineessä onkin oma paikka kypärälle. Saat telineeseen siis haluamasi kokonaisuuden yhtenäisesti esille. Tämän lakatun tukevan kovapuisen telineen kokoaminen on helppoa eikä vaadi työkaluja.

Telineen korkeus 110cm josta kypäräosan korkeus 29cm. Hartialeveys 69cm.

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!