Tuotekuvaus

Keihään poikkirautaa kutsutaan myös nimillä haitta ja ota. Frankkilaiset alkoivat käyttää poikkirautoja keihäissään ja ase oli suosittu myös viikingeillä. Paitsi että poikkirautaan saattoi ripustaa oman viirinsä taisteluun marssiessa, niin poikkiraudalla saattoi torjua vihollisen iskuja, lyödä, työntää, lukita tai muuten kontrolloida vihollisen asetta ja jopa koukata kilven reunasta tai vastustajan jalasta. Poikkiraudalliset keihäät kehittyivät myöhemmin keskiajalla monipuolisiksi varsiaseiksi joissa pienet otat korvattiin koukuilla, piikeillä ja vasarapäillä.

Tässä jämerässä käsintaotussa keihäänkärjessä on turvallisuussyistä tylppä kärki, ja se soveltuu erinomaisesti historianelävöittämistaisteluihin. Putkeen on porattu valmiiksi reiät jotta saat kiinnitettyä kärjen tukevasti valitsemaasi puiseen varteen. Keihäänkärjen mukana ei toimiteta vartta. Valmistaja: Ulfberth.

Kokonaispituus 34,5 cm, terän paksuus n.5 mm, putken syvyys varrelle n.12 cm, putken suuaukon halkaisija 29 mm. Kärjen pallo n. 12 x 12 mm. Paino 340 g.

Badge
Hyvä o
- Olli Virtanen

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!