Kelttikuvioitu kilpi

13.50

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 250 Osasto:

Tuotekuvaus

Kilpi on mitä todennäköisimmin ensimmäinen ihmisen valmistama suojaväline puolustautumiseen ja kilpien käyttöhistoria on ehdottomasti pidempi kuin kirjoitettu ihmisen historia. Kilpiä on valmistettu niin puusta, nahasta, kankaasta, punontatyönä taipuisista oksista, kaikista mahdollisita metalleista ja jopa kilpikonnien kuorista.

Tämä pyöreä kilpi on koristeltu kelttisolmukuvioin. Kelttisolmua kutsutaan myös päättymättömäksi solmuksi, jolla ei ole alkua eikä loppua, ja sen sanotaan symboloivan elämän kiertokulkua, kuten myös henkisen ja fyysisen maailman yhteyttä.

Tällä upealla kilvellä pieni soturi saa torjuttua niin heittokeihäät kuin miekaniskutkin, eikä lääkintäjoukkoja siis tarvita taistelutantereelle yhtä usein.

  • Kilpi on valmistettu tukevasta vanerista
  • Kilven halkaisija on noin 41 cm
  • Kilven takana on kaksi remmiä kilven oikeaoppista kantamista ja käyttöä varten.
Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!