Lohikäärmekilpi

14

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotetunnus (SKU): 143 Osasto:

Tuotekuvaus

Normannit käyttivät tällaisia leijan mallisia, alaspäin kapenevia kilpiä ja heidän mukanaan kilpimalli levisikin kaikkialle Eurooppaan. Ritariajalla kolmionmallinen kilpi kuului olennaisena osana jokaisen ritarin varustukseen. Alaspäin kapenevat kilvet suojasivat paremmin kantajansa jalkoja taistelun tiimellyksessä kuin saman kokoiset pyöreät kilvet.

Lasten ritarikilpikilpi on valmistettu tukevasta vanerista. Kilpi auttaa torjumaan niin keihäät, nuolet, miekaniskut kuin muutkin vastustajan yllättävät hyökkäystaktiikat, eikä lääkintäjoukkoja siis tarvita taistelun tiimellykseen yhtä usein.

Tämä kilpi on koristeltu lohikäärmekuviolla. Lohikäärmeitä pidetään korkeimmassa mahdollisessa kunniassa monissa kulttuureissa ja perinteissä. Kelttiperinteessä lohikäärmeet olivat hedelmällisyyden, viisauden ja kuolemattomuuden symboleja, mutta edustivat myös hallitsemattomia ja kahlitsemattomia luonnonvoimia. Symboliikastaan huolimatta lohikäärmekilpi sopii toki myös hallittujen pienten luonnonvoimien ritarileikkeihin.

  • Kilven leveys noin 36,5 cm
  • Kilven korkeus noin 50 cm
  • Kilven takana on kaksi remmiä kilven oikeaoppista kantamista ja käyttöä varten
  • Valmistettu vanerista
Badge
Nopea toimitus ja laadukkaita tuotteita
- Miika Poskiparta

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!