Keskiaikainen pusero nyörityksellä

27.50

Poista

Tuotekuvaus

Tässä väljästi mitoitetussa puuvillapuserossa on sekä kyljillä että käsivarsissa siro nyöritys, jonka avulla sen saa istumaan täydellisesti. Hihojen kädensuut ovat suipponevat, mikä antaa puserolle elegantin yleisilmeen. Puseron helmassa on käyttömukavuutta parantavat halkiot. Pusero on valmistettu kevyestä puuvillasta.

Historiallisesti puserot kuuluvat enemminkin renessanssiajalle kuin keskiaikaan, mutta kun puseron yhdistää puolihameeseen vyöllä, esiliinalla tai korsettiosalla, on yleisilme viehättävän keskiaikainen. Tämä pusero soveltuu mainiosti myös hihattoman tai lyhythihaisen mekon alla käytettäväksi. Hihansuiden sulavat linjat ovat haltiamaiset, ja pusero sopiikin mainiosti myös osaksi fantasia-asua.

Hihansuun nyörit on helppo pujotella irti ja kiinnittää uudelleen, mikäli haluat toisinaan käyttää puseroa tavanomaisena paitana ilman hihansuunyörejä.

  • Valitse joko luonnonvalkoinen pusero valkoisella nyörityksellä, tai sininen pusero valkoisella nyörityksellä
  • Saatavilla koot: S, M, L, XL, XXL
  • Valmistettu 100% puuvillasta
  • Kokonaispituus koossa M n. 68 cm, olkasaumasta helmaan mitattuna
  • Valmistaja: Battle Merchant
Kokotaulukko keskiaikaiselle puserolle
Koko S M L XL XXL
Käyttäjän rinnanympärys sentteinä 88 96 104 116 128

Löytääksesi oikean koon, ota mitta tarkasti. Tämän puseron koko määräytyy käyttäjän rinnanympäryksen perusteella. Vaatteen liikkumisväljyys on otettu puseron mitoissa huomioon.

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!