Keskiaikainen ratsumiehen kirves

57

6 varastossa

Tuotekuvaus

Kirveet ovat olleet ihmisten jokapäiväisinä apuvälineinä jo varhaiselta kivikaudelta lähtien. Koska kirveitä on aina ollut saatavilla, on vain luonnollista että ne ovat palvelleet omistajiaan myös aseina. Kirveitä käytettiinkin sekä työkaluina että satunnaisina aseina tuhansia vuosia, mutta tämä kirves on toista maata; se kehitettiin ja rakennettiin tiettyä tarkoitusta varten. Alaspäin kaartuva terä käyrän varren päässä, heilautettuna hevosen selästä, luo mahtavan leikkauskyvyn kirveen terälle. Tämä kirves leikkasi rengaspanssaria ja vaurioitti pahoin myös aikansa levypanssareita. Käännettynä kirveen takavasara olisi iskuvoimallaan murskannut tukevammatkin kypärät. Taitavan ratsumiehen kädessä tämä kirves oli vaarallinen, aikansa ”high-tech” –ase.

Pituus 49 cm
terän mitat 9cm
x 15cm
ja paino 0,9kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!