Keskiaikamekko lapsille/nuorille

2731

Poista

Tuotekuvaus

Tämä väljä keskiaikamekko on lattiapituinen, ja siinä on sivuilla kiilat. Mekkoon lisätyillä kiiloilla, kangaskaistaleilla, vaatteen muotoa sai muokattua, ja kiilat antoivat keskiajan mekoille leveän hulmuavan helman. Mekon nyörillä poimutettu kaula-aukko perustuu harvinaiseen säilyneeseen mekon kappaleeseen joka on löydetty Venäjän Pskovista. Tekstiililöydön uskotaan kuuluneen 900-luvun viikinkimekkoon. Mekon kaula-aukossa on pieni halkio edessä, ja kaula-aukko voidaan kiristää nyörein. Myös hihansuut voi kiristää nyörein, joten hihoja voi pitää leveinä ja hulmuavina, hihansuuhun kiristettyinä tai kyynärpäälle koottuna.

Tämä mekko on valmistettu yksinkertaisesta, mutta kuitenkin laadukkaasta ja tukevasta, puuvillakankaasta ja sitä voi käyttää niin alusmekkona kuin sinälläänkin päällysmekkona. Yksinkertaisena vaatteena tämä sopii monelle aikakaudelle ja monenlaiselle hahmolle. Esimerkisi kun mekkoa käyttää yhdessä esiliinan tai esiliinamekon kanssa, on se erinomainen vaikkapa palvelusväen asuksi.

  • Mekkoa on saatavilla sinisenä ja punaisena
  • Koot: 110 cm, 128 cm, 146 cm ja 164 cm.
  • Valmistettu 100% puuvillasta
  • Kokonaispituus koossa 128 cm on noin 98 cm, mitattuna olkapäästä helmaan
  • Valmistaja Battle Merchant
  • Saatavilla myös aikuisten kokoina -Keskiaikamekko nyörisääteisellä kaula-aukolla-
Badge
Todella nopea toimitus ja tavara on huippu laatua!
- Hans Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!