Keskiaikamekko lapsille/nuorille

27.5031

Poista

Tuotekuvaus

Tämä väljä keskiaikamekko on lattiapituinen, ja siinä on sivuilla kiilat. Mekkoon lisätyillä kiiloilla, kangaskaistaleilla, vaatteen muotoa sai muokattua, ja kiilat antoivat keskiajan mekoille leveän hulmuavan helman. Mekon nyörillä poimutettu kaula-aukko perustuu harvinaiseen säilyneeseen mekon kappaleeseen joka on löydetty Venäjän Pskovista. Tekstiililöydön uskotaan kuuluneen 900-luvun viikinkimekkoon. Mekon kaula-aukossa on pieni halkio edessä, ja kaula-aukko voidaan kiristää nyörein. Myös hihansuut voi kiristää nyörein, joten hihoja voi pitää leveinä ja hulmuavina, hihansuuhun kiristettyinä tai kyynärpäälle koottuna.

Tämä mekko on valmistettu yksinkertaisesta, mutta kuitenkin laadukkaasta ja tukevasta, puuvillakankaasta ja sitä voi käyttää niin alusmekkona kuin sinälläänkin päällysmekkona. Yksinkertaisena vaatteena tämä sopii monelle aikakaudelle ja monenlaiselle hahmolle. Esimerkisi kun mekkoa käyttää yhdessä esiliinan tai esiliinamekon kanssa, on se erinomainen vaikkapa palvelusväen asuksi.

Koossa 128cm korkeus olkapäästä helmaan on n. 98cm.

Koossa 146cm korkeus olkapäästä helmaan on n. 119cm.

-Koossa 164cm korkeus olkapäästä helmaan on n. 138cm.

  • Mekkoa on saatavilla sinisenä ja punaisena
  • Koot: 110 cm, 128 cm, 146 cm ja 164 cm.
  • Valmistettu 100% puuvillasta
  • Koossa 128cm korkeus olkapäästä helmaan on noin 98cm
  • Koossa 146cm korkeus olkapäästä helmaan on noin 119cm
  • Koossa 164cm korkeus olkapäästä helmaan on noin 138cm
  • Valmistaja Battle Merchant
  • Saatavilla myös aikuisten kokoina -Keskiaikamekko nyörisääteisellä kaula-aukolla-
Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!