Keskiaikamekko nyörisääteisellä kaula-aukolla

42

Poista

Tuotekuvaus

Tämä väljä keskiaikamekko on lattiapituinen, ja siinä on sivuilla kiilat. Mekkoon lisätyillä kiiloilla, kangaskaistaleilla, vaatteen muotoa sai muokattua, ja kiilat antoivat keskiajan mekoille leveän hulmuavan helman. Mekon nyörillä poimutettu kaula-aukko perustuu harvinaiseen säilyneeseen mekon kappaleeseen joka on löydetty Venäjän Pskovista. Tekstiililöydön uskotaan kuuluneen 900-luvun viikinkimekkoon. Mekon kaula-aukossa on pieni halkio edessä, ja kaula-aukko voidaan kiristää nyörein. Myös hihansuut voi kiristää nyörein, joten hihoja voi pitää leveinä ja hulmuavina, hihansuuhun kiristettyinä tai kyynärpäälle koottuna.

Tämä mekko on valmistettu yksinkertaisesta, mutta kuitenkin laadukkaasta ja tukevasta, puuvillakankaasta ja sitä voi käyttää niin alusmekkona kuin sinälläänkin päällysmekkona. Yksinkertaisena vaatteena tämä sopii monelle aikakaudelle ja monenlaiselle hahmolle. Esimerkisi kun mekkoa käyttää yhdessä esiliinan tai esiliinamekon kanssa, on se erinomainen vaikkapa palvelusväen asuksi.

  • Mekkoa on saatavilla luonnonvalkoisena, sinisenä ja punaisena
  • Saatavilla koot: S, M, L, XL, XXL
  • Valmistettu 100% puuvillasta
  • Valmistaja: Battle Merchant
  • Tätä samaa mekkoa on saatavilla myös pienempinä kokoina -Keskiaikamekko lapsille/nuorille-
Mekon kokotaulukko
Koko S M L XL XXL
Käyttäjän rinnanympärys sentteinä 88 96 104 116 128

Kokonaispituus koossa M noin 150 cm, mitattuna olkapäästä helmaan.

Löytääksesi oikean koon, ota mitta tarkasti. Tämän mekon koko määräytyy rinnanympäryksen perusteella. Vaatteen liikkumisväljyys on otettu mekon mitoissa huomioon.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!