Lasten/nuorten nuoliviini

22

26 varastossa

Tuotetunnus (SKU): V750 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Nuoliviinin tarkoitus on kuljettaa nuolia turvallisesti, ja varsinkin lasten kohdalla nämä turvallisuusnäkökohdat ovat ensiarvoisen tärkeitä. Lapsen ja sivullisten lisäksi nuoliviini suojaa luonnollisesti myös nuolia ja viini onkin oiva paikka nuolien säilytykseen. Tämän keinonahkaisen nuoliviinin suulla on patinoiduista messinkiniiteistä pieni koriste ja niitit vahvistavat myös nuoliviinin pohjaa.

Nuoliviiniin kuuluu solkikiinnitteinen vyö, jolla viinin saa kiinnitettyä joko rinnan ylitse selässä kannettavaksi tai toisena vaihtoehtona nuoliviinin voi ripustaa roikkumaan vyöltä. Viinin kantaminen on omasta mieltymyksestä kiinni ja nuolet ovat ampuessa aina kätevästi saatavilla haluatpa sitten pitää viiniä selässä tai lonkalla.

Tässä viinissä voit vaivatta kantaa niin myymiämme lasten jousen nuolia (pituus 48cm) kuin nuorten jousen nuoliakin (pituus 61-64cm).

Viinin korkeus on n. 40 cm pohjan halkaisija n. 8 cm
ja vyön pituus n. 120 cm.

Badge
Nopea toimitus ja laadukkaita tuotteita
- Miika Poskiparta

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!