Merirosvokapteenin takki

145

Poista

Tuotekuvaus

Englannin kanaalin pureva kylmyys ei päässyt luihin ja ytimiin lämpimän kapteenintakin ansiosta. Myöskään Pohjois-Atlantin viima ja tyrskyt eivät haitanneet tämä takki päällä matkaajaa, joka kulki lämpimämpiä vesiä ja niiden lupaamia rikkauksia kohti. Tämä raskas villatakki on tehty paksusta ja tukevasta kankaasta ja on kokonaisuutena historiallisen ja ylellisen tuntuinen. Leikkaus on aikalaistyylin mukainen, hihansuut ovat leveän kellomaiset, ja antikoidut napit viimeistelevät tämän näyttävän kokonaisuuden.

Tämä takki on valmistettu paksusta villasekoitekankaasta (69% villa, 19% polyester, 7% nylon, 5% akryylikuitu) ja siinä on musta tekosilkkinen vuori. Täydellinen lisä merirosvoasuun, tai tuomaan pala historiaa päivittäiseen pukeutumiseesi. Tämä takki sopii merikarhujen lisäksi myös 1600-1800-luvun maakrapujen päälle.

Tässä takissa on isot taskut saaliin kantamiseen ja säädettävä selkävyö, jolla takin vyötärön leveyttä saa säädettyä käyttäjälle sopivaksi.

  • Saatavilla harmaana ja laivastonsinisenä
  • Koot S, M, L, XL ja XXL
  • Tehty villasekoitteesta. Sisävuori parantamassa käyttömukavuutta.
  • Valmistaja Windlass Steelcrafts

 

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!