Tuotekuvaus

Metsästäjän kirves ei ole ainoastaan uhkaavan ja pelottavan näköinen, vaan se on myös tehokas niin aseena kuin työkalunakin. Kirveen paksu kovapuinen varsi levenee loppua kohden, minkä ansiosta käsi lukittuu sen ympärille tukevasti ja kirvestä voi heilauttaa vaikka hevosen selästä ilman, että ote lipeää. Kunnioitusta herättävä teräosa on tukevasti kiinni varressa. Tämäntyyppisiä metsästyskirveitä käytettiin monissa metsästykseen liittyvissä toimissa, muun muassa saaliin pilkkomisessa ja nylkemisessä. Massiivinen kirves upposi jopa luuhun. Metsästäjät käyttivät kirveitään metsällä myös muissa askareissa, kuten metsästyksen kannalta tarpeellisiin raivauksiin.

Windlass Steelcraftsin valmistama.

Kokonaispituus 59 cm. Terän leveys 22 cm ja korkeus 22 cm.
Paino: 1,8 kg.

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!