Metsästäjän kirves

89

4 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä metsästäjän kirves ei ole ainoastaan uhkaavan ja pelottavan näköinen, se on myös tehokas niin aseena kuin työkalunakin. Kirveen paksu kovapuinen varsi levenee loppua kohde, minkä ansiosta käsi lukittuu sen ympärille tukevasti ja kirvestä voi heilauttaa vaikka hevosen selästä ilman että ote lipeää. Kunnioitusta herättävä teräosa on tukevasti kiinni varressa. Tämän tyyppisiä metsästyskirveitä käytettiin monissa metsästykseen liittyvissä toimissa, mukaan lukien saaliin pilkkomisessa ja nylkemisessä. Massivinen kirves puri jopa luuhun. Metsästäjät käyttivät kirveitään metsällä myös muissa askareissa, kuten metsästyksen kannalta tarpeellisiin raivauksiin.

Windlass Steelcraftsin valmistama.

Kokonaispituus 59 cm. Terän leveys 22 cm ja korkeus 22 cm.
Paino: 1,8 kg.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!