Noidan hattu

 • Saatavilla mustana ja harmaana
 • 100 % huovutettua villaa
 • Yksi koko, joka sopii useimmille
 • Korkeus noin 38 cm
 • Leveys hatun liepeen reunasta toiseen reunaan noin 42–43 cm

25

Poista

Tuotekuvaus

Laadukas hattu noidille ja velhoille. Tehty 100 % huovutetusta villasta, joka pitää muotonsa hyvin. Joustava ja pehmeä villa eristää hyvin lämpöä ja pitää pienen sateenkin ulkopuolella, jos sinun täytyy lähteä vaikkapa Blåkullaan noitasapattia viettämään juuri syysmyrskyn aikana. Villa hylkii luonnollisesti likaa ja puhdistuu siksi helposti.

Voimakkaasti kartion mallinen hattu sopii useimmille. Pieniin, keskikokoisiin ja isoihinkin päihin hattu istuu mukavasti, mutta XL-kokoiselle päälle hattu on hieman liian pieni, eikä istu kovin syvälle päähän. Huovutettua villaa pystyy kuitenkin muotoilemaan ja venyttämään, jos koko ei ole sopiva. Hatun voi kastella märäksi (kun hattua kastelee, kannattaa kastella vain venytettävä osa ja vähän sen ulkopuolista osaa, koska suippo-osaa ei todennäköisesti ole tarkoitus venyttää) ja märkänä venyttää kuivumaan – vaikka omaan päähän, jos sopivaa hattutukkia tai vaikkapa palloa ei satu olemaan lähettyvillä. Hatun kuivuessa huovutettu villa asettuu uuteen kokoonsa.

 • Yksi koko, joka sopii useimmille
 • Saatavilla mustana ja harmaana
 • 100 % huovutettua villaa
 • Sopii niin aikuisille kuin isommille lapsillekin (yhdessä tuotekuvassa hattu 7-vuotiaan lapsen päässä)
 • Korkeus noin 38 cm
 • Leveys hatun liepeen reunasta toiseen reunaan noin 42–43 cm
Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!