Villainen viitta

75

Poista

Tuotekuvaus

Viitta on ollut olennainen osa monien kulttuurien ja aikakausien vaatetusta, sillä viitta suojaa kantajaansa erinomaisesti sään rasituksilta, on helppo ja nopea pukea ja riisua, eikä rajoita käsien liikkuvuutta. Keskiajalla tällainen viitta toimitti monta tehtävää, sillä se piti kantajansa lämpimänä ja kuivana, siihen saattoi kietoutua nukkumaan kuin huopaan ja tietysti viitta myös suojasi muita vaatteita kulumiselta ja likaantumiselta. Paksun huovutetun lampaanvillaisen kankaan luonnollisiin ominaisuuksiin kuuluu veden hylkivyys, joten villainen viitta toimi samalla myös sadeviittana tai sateensuojana huonolla säällä.

Myymämme viitat ovat monikäyttöisiä vaatekappaleita joiden kanssa asuun kuin asuun saa lisää näyttävyyttä ja mukavuutta. Syksyiset ja talviset metsäseikkailut onnistuvat säästä riippumatta, eikä juhliin mennessäkään tarvitse valita tyylikkyyden ja mukavuuden välillä. Täysimittaiset viitat sopivat kaiken kokoisille, viitan korkeus olkapäältä helmaan on noin 135 cm. Viittojen villapitoisuus vaihtelee hieman väristä riippuen, lampaanvillan osuus on 65-75%, polyesterin n.7-22%, nailonin n.2-7%, puuvillan n. 2,5-7% ja viskoosin n.0-7%.

Saatavana seuraavissa väreissä: musta, ruskea, harmaa, sininen, viininpunainen, vihreä.

Vihreä ja harmaa viitta näkyvät myös musiikkivideolla KORPIKLAANI -Ämmänhauta

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!