Olkapäät paljaaksi jättävä pusero

22.95

Poista

Tuotekuvaus

Tässä väljästi mitoitetussa puuvillapuserossa on naisellinen olkapäät paljaaksi jättävä kaula-aukko. Tukeva joustava kuminauha rypytetyissä hihansuissa ja kaula-aukossa takaa hyvän istuvuuden. Puseron helmassa on käyttömukavuutta parantavat pienet halkiot. Tällaista olkapäät paljastavaa puseroa kutsutaan myös Carmen puseroksi ja tälläista kaula-aukkoa vastaavasti Carmen kaula-aukoksi. Joustavien hihansuiden ansiosta hihoja voi pitää alhaalla tai nostaa ne tarvittaessa kyynärpäiden yläpuolelle.

Historiallisesti puserot kuuluvat enemminkin renessanssiajalle kuin keskiaikaan, mutta kun puseron yhdistää puolihameeseen vyöllä, esiliinalla tai korsettiosalla, on yleisilme viehättävän keskiaikainen. Tämä pusero soveltuu mainiosti myös hihattoman tai lyhythihaisen mekon alla käytettäväksi.

Olkapäät paljastava tyyli nousi suosituksi trendiksi Yrjöjen aikakauden lopulla, ns. sijaishallitsijoiden aikana (1795-1837) ja Viktoriaanisella ajalla (1837-1901). Mekot ja paidat, jotka jättivät olkapäät paljaaksi, olivat uusinta huippumuotia 1800-luvun alusta 1800-luvun puolivälin tienoille.

Tämä pusero soveltuu myös käytettäväksi dirndl-mekon, tai muiden maalaistyylisten päällysmekkojen kanssa. Dirndl on Alppien, Bavarian ja Itävallan alueen perinneasu, jonka monet tunnistavat maailmalle levinneiden Octoberfestien puvuista. Tätä monikäyttöistä puseroa voi tietysti käyttää vallan mainiosti myös arjessa vaikkapa farkkujen kanssa.

  • Värivaihtoehdot: luonnonvalkoinen tai musta
  • Saatavilla koot: S, M, L, XL, XXL
  • Valmistettu 100% puuvillasta.
  • Kokonaispituus koossa M n. 68 cm, olkasaumasta helmaan mitattuna.
  • Valmistaja Battle Merchant
Kokotaulukko keskiaikaiselle puserolle
Koko S M L XL XXL
Käyttäjän rinnanympärys sentteinä 88 96 104 116 128

Löytääksesi oikean koon, ota mitta tarkasti. Tämän puseron koko määräytyy käyttäjän rinnanympäryksen perusteella. Vaatteen liikkumisväljyys on otettu puseron mitoissa huomioon.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!