Red Dragon miekkailumaskin nahkainen lisäsuoja

  • Oman miekkailumaskisi päälle asetettava lisäsuoja
  • Topattu mokkanahka absorboi ylhäältä ja sivuilta tulevien iskujen energiaa
  • Takaraivon ja niskan lisäsuoja limittäin liikkuvia jäykkiä muovilevyjä
  • Kaksi kokoa S/M ja L/XL

52.50

Poista

Tuotekuvaus

Tämä miekkailumaskin lisäsuoja on suunniteltu erityisesti historiallisten eurooppalaisten kamppailulajien harrastajille antamaan lisäsuojaa miekkailuharrastuksiin. HEMA:ssa lyönnit ovat usein voimakkaampia kuin muissa miekkalajeissa, joten oman maskin päälle sujautettava lisäpehmuste tulee tarpeeseen. Tämä lisäsuoja antaa turvaa takaraivolle, niskalle ja pehmentää päähän tulevia iskuja.

Takaraivon ja niskan lisäsuoja rakentuu limittäin liikkuvista jäykistä muovilevyistä mahdollistaen hyvän suojan sekä liikkuvuuden. Mokkanahkainen topattu päällishuppu pehmentää ylhäältä ja sivuilta tulevia iskuja absorboiden iskujen energiaa. Neljä tuuletusaukkoa (kaksi kummallakin puolella) auttavat poistamaan kuumuutta ja kosteutta maskin sisältä ilman suojauksen uhraamista. Lisäsuoja kiinnitetään paikoilleen maskin päälle joustavalla nauhalla maskin leuan alta ja kiristetään maskin takaa tukevalla tarranauhalla.

Tämä miekkailumaskin lisäsuoja sopii Red Dragonin miekkailumaskien lisäksi minkä tahansa miekkailumaskin päälle valmistajasta riippumatta. Paketissa ei ole maskia mukana, tämä lisäsuoja asetetaan oman maskisi päälle.

Koko S/M:
-Kasvoaukon reunan pituus: 62 cm
-Korkeus: 20 cm
-Syvyys: 15 cm
-Paino: 716 g

Koko L/XL:
-Kasvoaukon reunan pituus: 64 cm
-Korkeus: 22 cm
-Syvyys: 16 cm
-Paino: 818 g

Valmistaja: Red Dragon. Kaikki mitat saattavat vaihdella hieman kappaleesta toiseen.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!