Red Dragon hansikkaat

65

Poista

Tuotekuvaus

Red Dragonin sparraushansikkaat on kehitetty yhteistyössä HEMA-yhteisön kanssa, ja niihin onkin saatu yhdistettyä monta tärkeää miekkailijan kättä suojaavaa ominaisuutta. Sormien suojana päällimmäisenä kerroksena on limittäin liikkuvat kovamuoviset levyt, joten iskut eivät pääse sormilevyjen saumakohdistakaan suojauksista läpi. Osittain päällekkäin liikkuvat suojalevyt eivät rajoita liikkuvuutta, vaan sormituntuma ja liikkuvuus on saatu säilymään suojauksista huolimatta. Hansikkaiden sormien kovamuoviset päät on hieman pyöristetty, joten ne antavat suojaa jonkin verran myös sormenpäille. Hansikkaan hihansuun saa suljettua pehmustetulla tarranauhalla, kuten myös kiristettävillä nyöreillä. Kovamuosiset suojalevyt, yhdistettynä iskuja vaimentavaan ja niiden voimaa absorboivaan pehmusteeseen, antavat hyvän suojan HEMA-harrastajien käyttämiä tylppiä aseita vastaan. Hansikkaan mikrokuitukangaspäällinen kestää pitkään kovaakin käyttöä.

Otathan huomioon että nämä hansikkaat on suunniteltu synteettisillä miekoilla sparraamiseen. Monet harrastajat pitävät hansikkaita riittävän kestävinä myös kontrolloituun sparraamiseen tylpillä teräksisillä aseilla, mutta tuossa tarkoituksessa käytettynä hansikkaiden käyttöikä on huomattavasti lyhyempi. Red Dragonin sparraushansikkaat eivät ole tuhoutumattomat, vaan, kuten mikä tahansa muukin urheilutarvike, ne kuluvat aktiivisessa käytössä. Mitä enemmän hansikkaita käyttää, sitä nopeammin ne kuluvat. Turvallisuutta tuovat suojavarusteet kannattaakin uusia aina aika ajoin, tarpeen mukaan, hyvän suojaustason ylläpitämiseksi.

Valmistaja: Red Dragon. Saatavilla kahdessa koossa, 12 ja 13.

Koossa 12: kämmenen sisäpuolen leveys 110 mm ja kämmenpohjasta keskisormen päähän 180 mm.

Koossa 13: kämmenen sisäpuolen leveys 120 mm ja kämmenpohjasta keskisormen päähän 200 mm.

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!