Tuotekuvaus

Red Dragonin sparraushansikkaat on kehitetty yhteistyössä HEMA-yhteisön kanssa, ja niihin onkin saatu yhdistettyä monta tärkeää miekkailijan kättä suojaavaa ominaisuutta. Sormien suojana päällimmäisenä kerroksena on limittäin liikkuvat kovamuoviset levyt, joten iskut eivät pääse sormilevyjen saumakohdistakaan suojauksista läpi. Osittain päällekkäin liikkuvat suojalevyt eivät rajoita liikkuvuutta, vaan sormituntuma ja liikkuvuus on saatu säilymään suojauksista huolimatta. Hansikkaiden sormien kovamuoviset päät on hieman pyöristetty, joten ne antavat suojaa jonkin verran myös sormenpäille. Hansikkaan hihansuun saa suljettua pehmustetulla tarranauhalla, kuten myös kiristettävillä nyöreillä. Kovamuoviset suojalevyt yhdistettynä iskuja vaimentavaan ja niiden voimaa absorboivaan pehmusteeseen antavat hyvän suojan HEMA-harrastajien käyttämiä tylppiä aseita vastaan. Hansikkaan mikrokuitukangaspäällinen kestää pitkään kovaakin käyttöä.

Otathan huomioon, että nämä hansikkaat on suunniteltu synteettisillä miekoilla sparraamiseen. Monet harrastajat pitävät hansikkaita riittävän kestävinä myös kontrolloituun sparraamiseen tylpillä teräksisillä aseilla, mutta näin käytettynä hansikkaiden käyttöikä on huomattavasti lyhyempi. Red Dragonin sparraushansikkaat eivät ole tuhoutumattomat, vaan – kuten mikä tahansa muukin urheilutarvike – ne kuluvat aktiivisessa käytössä. Mitä enemmän hansikkaita käyttää, sitä nopeammin ne kuluvat. Turvallisuutta tuovat suojavarusteet kannattaakin uusia aina aika ajoin, tarpeen mukaan, hyvän suojaustason ylläpitämiseksi.

Valmistaja: Red Dragon. Saatavilla kahdessa koossa, 12 ja 13.

Koossa 12: kämmenen sisäpuolen leveys 110 mm ja kämmenpohjasta keskisormen päähän 180 mm.

Koossa 13: kämmenen sisäpuolen leveys 120 mm ja kämmenpohjasta keskisormen päähän 200 mm.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!