Tuotekuvaus

Red Dragonin sparraushansikkaat on kehitetty yhteistyössä HEMA-yhteisön kanssa, ja niihin onkin saatu yhdistettyä monta tärkeää miekkailijan kättä suojaavaa ominaisuutta. Sormien suojana päällimmäisenä kerroksena on limittäin liikkuvat kovamuoviset levyt, joten iskut eivät pääse sormilevyjen saumakohdistakaan suojauksista läpi. Osittain päällekkäin liikkuvat suojalevyt eivät rajoita liikkuvuutta, vaan sormituntuma ja liikkuvuus on saatu säilymään suojauksista huolimatta. Hansikkaiden sormien kovamuoviset päät on hieman pyöristetty, joten ne antavat suojaa jonkin verran myös sormenpäille. Hansikkaan hihansuun saa suljettua pehmustetulla tarranauhalla, kuten myös kiristettävillä nyöreillä. Kovamuoviset suojalevyt yhdistettynä iskuja vaimentavaan ja niiden voimaa absorboivaan pehmusteeseen antavat hyvän suojan HEMA-harrastajien käyttämiä tylppiä aseita vastaan. Hansikkaan mikrokuitukangaspäällinen kestää pitkään kovaakin käyttöä.

Otathan huomioon, että nämä hansikkaat on suunniteltu synteettisillä miekoilla sparraamiseen. Monet harrastajat pitävät hansikkaita riittävän kestävinä myös kontrolloituun sparraamiseen tylpillä teräksisillä aseilla, mutta näin käytettynä hansikkaiden käyttöikä on huomattavasti lyhyempi. Red Dragonin sparraushansikkaat eivät ole tuhoutumattomat, vaan – kuten mikä tahansa muukin urheilutarvike – ne kuluvat aktiivisessa käytössä. Mitä enemmän hansikkaita käyttää, sitä nopeammin ne kuluvat. Turvallisuutta tuovat suojavarusteet kannattaakin uusia aina aika ajoin, tarpeen mukaan, hyvän suojaustason ylläpitämiseksi.

Valmistaja: Red Dragon. Saatavilla kahdessa koossa, 12 ja 13.

Koossa 12: kämmenen sisäpuolen leveys 110 mm ja kämmenpohjasta keskisormen päähän 180 mm.

Koossa 13: kämmenen sisäpuolen leveys 120 mm ja kämmenpohjasta keskisormen päähän 200 mm.

Badge
Hyvä palvelu ja nopea toimitus. Tulen ehdottomasti jatkossakin tilaamaan Rautaportista.
- Nina Vuorijärvi

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!