Saksalainen sotavasara

75.90

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Levypanssarien tullessa käyttöön ja niiden kehittyessä ympäri keskiaikaista Eurooppaa, yleistyivät ja kehittyivät samalla myös kaikki murska-aseet. Kun miekka oli käytännössä tehoton levypanssaria vastaan, ritarit ratsuillaan siirtyivät lyhytvartisiin sotavasaroihin (kuten tämä kappale), kirveisiin ja nuijiin. Tämän kaltaisen sotavasaran piikkipäätä käytettiin yleensä rengashaarniskan läpäisyyn, kun taas levypanssarin kaarevaan pintaan soveltui tasaisempi (tässä tapauksessa nelipiikkinen) pää paremmin. Tämä kaunis ja vaikuttava ase on kopioitu Nurbergissa olevasta Saksan kansallismuseon alkuperäiskappaleesta. Teräksisen pään tukeva kiinnitys on varmistettu kovapuisen varren suuntaisella teräksisellä liuskalla, joka tasasi kärkeen kohdistuvaa kovaa vääntöä iskun aikana. Messinkiset niitit kahvassa varmistavat tukevan otteen.

Paino 0,9kg
kokonaispituus 55cm
ja kärjen koko 2,5cm
x 13cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Uskomattoman hieno paikka vanhanaikaisista aseista, haarniskoista ja kilvistä kiinnostuneille.
- Mikko Penkkimäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!