Lyhyt viikinkikirves

94

0 varastossa

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Tämä lyhyt viikinkikirves loistaa yhden käden aseena, mutta on suunniteltu kestämään myös heittokirveskäyttöä. Kirves on hyvin tasapainotettu ja heittokirveskilpailukelpoinen. Terä on jonkin verran kiilamainen, joten se kestää myös työkalukäyttöä, mutta sitä ei ole suunniteltu yksinomaan työkaluksi. Mitä kiilamaisempi kirveenterän profiili on, sitä paremmin se soveltuu työkaluksi, ja vastaavasti mitä litteämpi ja tasaisempi profiili terässä on, sitä todennäköisemmin se on suunniteltu aseeksi. Tällaisen lyhyen viikinkikirveen tapaiset kirveet olivat käytännöllisiä niin maatilan töissä kuin taistelussakin ja suhteellisen pienenä ja kevyenä se kulki mukana minne tahansa menneisyyden maatilallinen/soturi kulkikin.

Tällainen kirves oli erinomainen ahtaiden tilojen taisteluissa, ja myös tarpeeksi kevyt toimiakseen raskaana heittokirveenä, mutta myös tarpeeksi tukeva maatilan töihin. Tässä historiallisesti tarkassa toiminnallisessa kirveessä on kovapuinen varsi ja käsin taottu hiiliteräskärki on karkaistu kestämään kovaa käyttöä. Kirveen mukana toimitetaan nahkainen teräsuoja.

Valmistaja: Hanwei. Mitoissa saattaa olla hienoista yksilöllistä heittoa.

Kokonaispituus: 62,6 cm
Terän pituus: 14,3 cm
Terän paksuus tyvessä: 12 mm
Terän paksuus terällä: 5,6 mm
Paino: 980 g
Terän materiaali: hiiliteräs
Terävyysaste: terävä
Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!