Lyhyt viikinkikirves

94

5 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä lyhyt viikinkikirves loistaa yhden käden aseena, mutta on suunniteltu kestämään myös heittokirveskäyttöä. Kirves on hyvin tasapainotettu ja heittokirveskilpailukelpoinen. Terä on jonkin verran kiilamainen, joten se kestää myös työkalukäyttöä, mutta sitä ei ole suunniteltu yksinomaan työkaluksi. Mitä kiilamaisempi kirveenterän profiili on, sitä paremmin se soveltuu työkaluksi, ja vastaavasti mitä litteämpi ja tasaisempi profiili terässä on, sitä todennäköisemmin se on suunniteltu aseeksi. Tällaisen lyhyen viikinkikirveen tapaiset kirveet olivat käytännöllisiä niin maatilan töissä kuin taistelussakin ja suhteellisen pienenä ja kevyenä se kulki mukana minne tahansa menneisyyden maatilallinen/soturi kulkikin.

Tällainen kirves oli erinomainen ahtaiden tilojen taisteluissa, ja myös tarpeeksi kevyt toimiakseen raskaana heittokirveenä, mutta myös tarpeeksi tukeva maatilan töihin. Tässä historiallisesti tarkassa toiminnallisessa kirveessä on kovapuinen varsi ja käsin taottu hiiliteräskärki on karkaistu kestämään kovaa käyttöä. Kirveen mukana toimitetaan nahkainen teräsuoja.

Valmistaja: Hanwei. Mitoissa saattaa olla hienoista yksilöllistä heittoa.

Kokonaispituus: 62,6 cm
Terän pituus: 14,3 cm
Terän paksuus tyvessä: 12 mm
Terän paksuus terällä: 5,6 mm
Paino: 980 g
Terän materiaali: hiiliteräs
Terävyysaste: terävä
Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!