Shinobi Ninjato -Practical

315

Loppu   Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

Vaikka ninjat ovatkin nykyään lähes myyttisiä hahmoja, niin ninjoilla oli hyvinkin tärkeä rooli Japanin historiassa, Sengoku-kaudella noin vuodesta 1450 vuoteen 1600. Keskusvalta oli romahtanut ja koko maa oli jakautunut keskenään sotiviin klaaneihin, jotka solmivat keskenään alati vaihtuvia liittolaissopimuksia puukottaen entisiä liittolaisia selkään oman edun saavuttamiseksi. Avoin sota ei useimmiten ollut mahdollinen riittävien resurssien puuttuessa, joten sen sijaan likainen peli käytiin vakoojien, sabotaasien, salamurhien ja juonittelun maailmassa. Moiset keinot olivat kuitenkin klaaniin kuuluvien samuraiden kunniakoodiston vastaisia, mutta shinobi, eli ninja, oli palkkamiekkana täydellinen näihin tehtäviin. Koska ainuttakaan aitoa historiallista ninjatoa, ninjojen käyttämää lyhyttä suoraa miekkaa, ei ole säilynyt meidän päiviimme, on nykyajan ninjatot valmistettu perimätiedon, tarinoiden ja legendojen perusteella.

Hanwein Practical-sarjan Shinobi Ninjaton rakenne on hyvin samankaltainen kuin Practical-sarjan Katanankin. Terä on käsintaottua korkean hiilipitoisuuden 1566 hiiliterästä ja se on differentiaalikarkaistu perinteisellä savimetodilla. Kaikki helat ovat antikoitua mustaa terästä. Koristeelliseen tsubaan on merkattu ninjojen käyttämät energiaa kanavoivat käsien asentomerkit, ns. kuji-kiri. Tsuka on kiedottu synteettiseen mustaan rauskunnahkaan, sameen, ja tsuka-ito on kestävää synteettistä mustaa nahkaa. Saya on mattamusta ja siinä on paholaisenpää-kiinnikkeet japanilaisesta puuvillasta valmistetulle mustalle sageolle, sekä koristeellinen kojiri. Tämä on käytännöllinen ase kaikille ninjojen oppeja seuraaville Ninjutsun harrastajille.
Valmistaja: Hanwei. Käsityönä tehtyjen tuotteiden mitoissa on pientä kappalekohtaista hajontaa.

Kokonaispituus:87,7 cm
Terän pituus:57,8 cm
Kahvan pituus:26 cm
Paino:850 g
Tasapainopiste väististä:11,4 cm
Terän leveys väistillä:2,9 cm
Terän leveys kärjessä:2,2 cm
Terän paksuus väistillä:6,9 mm
Terän paksuus kärjessä:5,6 mm
Terän materiaali:1566 hiiliteräs
Terävyysaste:hyvin terävä

Badge
Yksi parhaista kaupoista koskaan ikinä missään. Ostaisin puljun tyhjäksi jos olisin rikas.
- Marjo Suvanto

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!