Shinobi Ninjato -Practical

315

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikka ninjat ovatkin nykyään lähes myyttisiä hahmoja, niin ninjoilla oli hyvinkin tärkeä rooli Japanin historiassa, Sengoku-kaudella noin vuodesta 1450 vuoteen 1600. Keskusvalta oli romahtanut ja koko maa oli jakautunut keskenään sotiviin klaaneihin, jotka solmivat keskenään alati vaihtuvia liittolaissopimuksia puukottaen entisiä liittolaisia selkään oman edun saavuttamiseksi. Avoin sota ei useimmiten ollut mahdollinen riittävien resurssien puuttuessa, joten sen sijaan likainen peli käytiin vakoojien, sabotaasien, salamurhien ja juonittelun maailmassa. Moiset keinot olivat kuitenkin klaaniin kuuluvien samuraiden kunniakoodiston vastaisia, mutta shinobi, eli ninja, oli palkkamiekkana täydellinen näihin tehtäviin. Koska ainuttakaan aitoa historiallista ninjatoa, ninjojen käyttämää lyhyttä suoraa miekkaa, ei ole säilynyt meidän päiviimme, on nykyajan ninjatot valmistettu perimätiedon, tarinoiden ja legendojen perusteella.

Hanwein Practical-sarjan Shinobi Ninjaton rakenne on hyvin samankaltainen kuin Practical-sarjan Katanankin. Terä on käsintaottua korkean hiilipitoisuuden 1566 hiiliterästä ja se on differentiaalikarkaistu perinteisellä savimetodilla. Kaikki helat ovat antikoitua mustaa terästä. Koristeelliseen tsubaan on merkattu ninjojen käyttämät energiaa kanavoivat käsien asentomerkit, ns. kuji-kiri. Tsuka on kiedottu synteettiseen mustaan rauskunnahkaan, sameen, ja tsuka-ito on kestävää synteettistä mustaa nahkaa. Saya on mattamusta ja siinä on paholaisenpää-kiinnikkeet japanilaisesta puuvillasta valmistetulle mustalle sageolle, sekä koristeellinen kojiri. Tämä on käytännöllinen ase kaikille ninjojen oppeja seuraaville Ninjutsun harrastajille.
Valmistaja: Hanwei. Käsityönä tehtyjen tuotteiden mitoissa on pientä kappalekohtaista hajontaa.

Kokonaispituus:87,7 cm
Terän pituus:57,8 cm
Kahvan pituus:26 cm
Paino:850 g
Tasapainopiste väististä:11,4 cm
Terän leveys väistillä:2,9 cm
Terän leveys kärjessä:2,2 cm
Terän paksuus väistillä:6,9 mm
Terän paksuus kärjessä:5,6 mm
Terän materiaali:1566 hiiliteräs
Terävyysaste:hyvin terävä

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!