Spartalainen Lakonia

165

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Ei ole epäilystäkään etteikö Spartan armeija lukeudu yhdeksi parhaimmista ja kovimmista taistelujoukoista jotka ovat ikinä maata tallanneet. Vaikka kaikki Kreikan kaupunkivaltiot arvostivat suuresti kunniaa, lojaalisuutta, voimaa, sitkeyttä ja taistelutaitoja, niin Sparta nosti näiden ominaisuuksien tavoittelun uskonnon kaltaiseen asemaan. Spartalainen sotilas omistautui täydellisesti itsensä parantamiseen; kestämään ja voittamaan kaikki esteet ja viholliset. Spartalaisen sotilaan täytyi olla parhaista sotureista kaikkein paras. Tällainen myymämme lyhyt miekka/pitkä tikari oli juuri omiaan muinaisten aikojen brutaaleissa lähitaistelutilanteissa. Lehden muotoinen terä on taottu laadukkaasta hiiliteräksestä. Kahva ja tupen metalliosat ovat pronssia. Puinen, nahalla päällystetty tuppi sisältyy hintaan. Myymämme Spartalainen lyhyt miekka on nähtävissä kirjassa ”The Spartan Army”. Alkuperäinen ase on noin 400-luvulta eaa.

Paino noin 0,9kg
kokonaispituus 49cm
terän pituus 37cm
terän leveys 6cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Hyvä kauppa. Keskiaikaista asukokonaisuutta kävin katsomassa ja sellainen mukaan tarttui: Kengät, housut, nuttu ja vyö. Hinta oli kohtuullinen. Asioin toistekin.
- Juha Kortevuori

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!