Tuotekuvaus

Viikinkien uhreille hyökkääjät olivat aina tanskalaisia tulivatpa he sitten Ruotsista, Norjasta taikka ihan oikeasti Tanskasta. Lähes kaikki tuntevat suuren tanskalaisen kirveen, joka kulki aikanaan mm. tanskalaisten mukana ympäri tunnettua maailmaa. Näiden valtavien kirveiden rinnalla käytettiin laajalti myös pienempiä kirveitä. Pienemmät kirveet sopivat hyvin niin arjen pieniin askareisiin kuin sotaretkillekin. Kirvestä pystyi käyttämään tarvittaessa heittokirveenä ja lähitaistelussa pieni ja nopea käsiase toimi tehokkaasti joko kilven kanssa käytettynä tai vaikkapa kilven tilalla taistelijan kädessä. Hiiliteräksinen terä on kiinnitetty puisen varren läpi isketyllä niitillä. Tämä kirves ei ole pelkästään hieno historiallisen aseen jäljennös, vaan myös käyttökelpoinen ja näppärä työväline nykypäivänäkin. Alkuperäinen noin 850-luvulta.

Kokonaispituus 53cm
ja paino 700g. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!