Tanskalainen käsikirves

95

7 varastossa

Tuotekuvaus

Viikinkien uhreille hyökkääjät olivat aina tanskalaisia tulivatpa he sitten Ruotsista, Norjasta taikka ihan oikeasti Tanskasta. Lähes kaikki tuntevat suuren tanskalaisen kirveen, joka kulki aikanaan mm. tanskalaisten mukana ympäri tunnettua maailmaa. Näiden valtavien kirveiden rinnalla käytettiin laajalti myös pienempiä kirveitä. Pienemmät kirveet sopivat hyvin niin arjen pieniin askareisiin kuin sotaretkillekin. Kirvestä pystyi käyttämään tarvittaessa heittokirveenä ja lähitaistelussa pieni ja nopea käsiase toimi tehokkaasti joko kilven kanssa käytettynä tai vaikkapa kilven tilalla taistelijan kädessä. Hiiliteräksinen terä on kiinnitetty puisen varren läpi isketyllä niitillä. Tämä kirves ei ole pelkästään hieno historiallisen aseen jäljennös, vaan myös käyttökelpoinen ja näppärä työväline nykypäivänäkin. Alkuperäinen noin 850-luvulta.

Kokonaispituus 53cm
ja paino 700g. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!