Teräksiset olkapääsuojat (Spaulders)

119.90

1 varastossa

Tuotekuvaus

Olkapääsuojat (usein kutsutaan nimellä spaulders) on suunniteltu suojaamaan kantajansa olkapäitä ja käden yläosaa. Kiinnitettyinä levyhaarniskaan saadaan aikaiseksi yhtenäinen ja kattava suoja iskujen sivuun kilpeämiseksi ja tämän haavoittuvaisen alueen suojaamiseksi. Spauldersit antavat hyvän lisäsuojan, mutta eivät haittaa liikkumista tai rajoita liikeratoja. Nämä olkapääsuojat saa kiinnitettyä pienellä vaivalla niin levyhaarniskaan, rengashaarniskaan kuin gambesoniinkin mukana tulevilla nahkahihnoilla. Toisella nahkahihnalla olkapääsuoja lukitaan kyynärpään yläpuolelle. Nahkahihnojen pituutta säätämällä olkapääsuojat saa sovitettua eri kokoisille taistelijoille. Paketissa kaksi olkapääsuojaa.

Valmistettu 1,6 mm
paksusta teräksestä. Korkeus/pituus n. 40 cm
Leveys 20 cm
olkapään kohdalta. Paino 3,9 kg/pari.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!