The Complete Rapier Workbook: Right Handed Version -kirja

  • Kirjoittaja: Guy Windsor
  • Kieli: Englanti
  • 264 sivua
  • Pehmeäkantinen

42

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Etene rapiiri-miekkailun ensikertalaisesta aina kokeneeksi miekkailiaksi tämän the Complete Rapier Workbook-kirjan avulla. Kirjoittaja Guy Windsor:in harjoitusmetodit perustuvat hänen tulkintoihinsa Ridolfo Capoferro:n 1610 rapier tutkielmaan; The Great Representation of the Art and Practice of Fencing.

Työkirja on jaettu neljään osaan:

Osa 1: Aloittelijat: miten lämmitellään turvallisesti, varoasennot ja askellukset, miekan käsittely ja miekkailun perusteet.

Osa 2: Perusteiden suoritus: Kaikki tärkeät ja tarvittavat liikkeet .

Osa 3: Taitojen kehittäminen: Tiedon siirtäminen käytäntöön, tempon nopeuttaminen ja minä-pystyvyyden kokemus.

Osa 4: Miekka ja Tikari, Miekka ja viitta: Yleisimmin käytetyt toisen käden aseet, tikari ja viitta osana asetekniikoita, yksinkertaiset suojausliikkeet ja hyökkäykset, liikesarjat tikaria ja viittaa hyödyntäen.

Tämä työkirja on suunnitettu oikeakätisille niin, että muistiinpanotila on oikealla sivulla. Vasenkätisille on olemassa toisinpäin rakennettu työkirja. Kaikki tekniikat videoklipeissä esitetään sekä oikeakätisesti että vasenkätisesti.

  • Kirjoittaja: Guy Windsor
  • Kieli: Englanti
  • 264 sivua
  • Pehmeäkantinen
Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!