Tuotekuvaus

Kampa on yksi vanhimpia ihmiskunnan työkaluja, sillä omasta ulkonäöstä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on ollut osa ihmisten käytöstä niin pitkään kuin ihmisiäkin on ollut olemassa. Varhaiskeskiajalla ja keskiajalla kampoja ei käytetty ainoastaan ihmisten hiusten hoitoon, vaan monipuolisesti myös villan ja luonnonkuitujen valmisteluun kehräämistä varten ja huovuttamiseen. Tämä meidän jäljennöksemme varhaiskeskiaikaisesta viikinkiajan kammasta on tehty käsityönä aidosta luusta.

Kammassa on keskellä rengas, johon voit kiinnittää nahkanyörin tai narun, jotta saat pidettyä arvokkaan kamman tallessa. Kamman takaselkä on vahvistettu molemmin puolin luuvahvikkeilla, jotka on niitattu paikoilleen tehden kammasta jäykemmän ja kestävämmän. Vahvistuksesta huolimatta, käsittelethän herkkää luonnonmateriaalia varoen.

Kamman pituus 15 cm, korkeus 3,5 cm, selän paksuus 1 cm.
Valmistaja: Ulfbeth

Badge
Palvelu pelaa ja henkilökunta osaa asiansa. Asiakaspalvelu on erinomaista
- Mikko Hirvonen

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!