Tuotekuvaus

Kampa on yksi vanhimpia ihmiskunnan työkaluja, sillä omasta ulkonäöstä ja henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on ollut osa ihmisten käytöstä niin pitkään kuin ihmisiäkin on ollut olemassa. Varhaiskeskiajalla ja keskiajalla kampoja ei käytetty ainoastaan ihmisten hiusten hoitoon, vaan monipuolisesti myös villan ja luonnonkuitujen valmisteluun kehräämistä varten ja huovuttamiseen. Tämä meidän jäljennöksemme varhaiskeskiaikaisesta viikinkiajan kammasta on tehty käsityönä aidosta luusta.

Kammassa on keskellä rengas, johon voit kiinnittää nahkanyörin tai narun, jotta saat pidettyä arvokkaan kamman tallessa. Kamman takaselkä on vahvistettu molemmin puolin luuvahvikkeilla, jotka on niitattu paikoilleen tehden kammasta jäykemmän ja kestävämmän. Vahvistuksesta huolimatta, käsittelethän herkkää luonnonmateriaalia varoen.

Kamman pituus 15 cm, korkeus 3,5 cm, selän paksuus 1 cm.
Valmistaja: Ulfbeth

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!