Vyölaukku Thorin vasaralla

 • Isohko-keskikokoinen tarvikelaukku, jossa tilaa monille tavaroille
 • Tehty värjätystä n. 2 mm paksusta kasviparkitusta nahasta
 • Saatavilla mustana tai ruskeana
 • Sulkijatappi yhteenkierrettyä nahkahihnaa
 • Koko noin 20 cm x 16 cm x 8 cm
 • Vyön leveys enintään 6 cm
 • Etupaneelin reunoissa nahkanyöripunos

42.50

Poista

Tuotekuvaus

Laadukkaasta lehmännahasta valmistettu isohko vyölaukku, jonka etuläppään on kohokuvioitu Mjölnir, eli Thorin vasara. Koska tämä vyölaukku on hieman keskivertovyölaukkua isompi, mahtuu mukaan hieman enemmän tavaraa.

Vyöhön kiinnitettävät laukut ja pussukat ovat olleet käytössä monissa kulttuureissa antiikin ajoista asti, jopa jäämies Özillä oli nahkainen vyöpussukka 5 000 vuotta sitten. Koska taskuja ei vielä tunnettu keskiajalla, on vyöhön kiinnitettävä tarvikelaukku tarpeellinen lisä mihin tahansa keskiaika- tai fantasia-asusteeseen. Laukku lisää asuun realismia ja käytännöllisyyttä. Tarvikelaukussa kulkevat mukana niin rahat, tulukset kuin piipputupakkakin.

Tässä laukussa ei ole erillisiä sisätaskuja, ja etuläpän saa lukittua alas nahkahihnasta kierretyllä tapilla. Tämä laadukas varhaiskeskiaikainen laukku on valmistettu noin 2 mm paksusta aidosta lehmännahasta. Etuläpän reunat on nyöritetty tukevalla nahkanauhalla, joka antaa kivan lisäsäväyksen ulkomuotoon ja samalla tekee etuläpästä tukevamman ja sen reunoista kestävämmät. Etuläppä on kohokuvioitu Mjölnir-kuviolla, eli Thorin vasaralla. Laukussa on takana kiinni ommellut nahkaiset vyölenkit, vyöhön kiinnittämistä varten. Lenkeistä mahtuu läpi korkeintaan 6 cm leveä vyö.

 • Etuläppä reunustettu nahkanyörityksellä ja Thorin vasara kohokuvioinnilla
 • Tehty värjätystä n. 2 mm paksusta kasviparkitusta nahasta
 • Saatavilla mustana ja ruskeana
 • Suljentatappi tehty yhteen kierretystä nahasta
 • Leveys: n. 20 cm
 • Korkeus: n. 16 cm
 • Syvyys: n. 8 cm
 • Paino: n. 0,4 kg
 • Max. vyön leveys, joka mahtuu vyölenkeistä läpi 6 cm

Kannattaa huomioida, että tuote on valmistettu aidosta nahasta, jossa saattaa olla pintavaurioita tai epätäydellisyyksiä. Väri ja pintarakenne saattaa myös hieman vaihdella. Värjäys on tehty perinteisin työmenetelmin, ja lopputulokseen vaikuttaa alkuperäinen nahan väri.

Badge
Nopea toimitus ja laadukkaita tuotteita
- Miika Poskiparta

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!