Vyölaukku Thorin vasaralla

 • Isohko-keskikokoinen tarvikelaukku, jossa tilaa monille tavaroille
 • Tehty värjätystä n. 2 mm paksusta kasviparkitusta nahasta
 • Saatavilla mustana tai ruskeana
 • Sulkijatappi yhteenkierrettyä nahkahihnaa
 • Koko noin 20 cm x 16 cm x 8 cm
 • Vyön leveys enintään 6 cm
 • Etupaneelin reunoissa nahkanyöripunos

42.50

Poista

Tuotekuvaus

Laadukkaasta lehmännahasta valmistettu isohko vyölaukku, jonka etuläppään on kohokuvioitu Mjölnir, eli Thorin vasara. Koska tämä vyölaukku on hieman keskivertovyölaukkua isompi, mahtuu mukaan hieman enemmän tavaraa.

Vyöhön kiinnitettävät laukut ja pussukat ovat olleet käytössä monissa kulttuureissa antiikin ajoista asti, jopa jäämies Özillä oli nahkainen vyöpussukka 5 000 vuotta sitten. Koska taskuja ei vielä tunnettu keskiajalla, on vyöhön kiinnitettävä tarvikelaukku tarpeellinen lisä mihin tahansa keskiaika- tai fantasia-asusteeseen. Laukku lisää asuun realismia ja käytännöllisyyttä. Tarvikelaukussa kulkevat mukana niin rahat, tulukset kuin piipputupakkakin.

Tässä laukussa ei ole erillisiä sisätaskuja, ja etuläpän saa lukittua alas nahkahihnasta kierretyllä tapilla. Tämä laadukas varhaiskeskiaikainen laukku on valmistettu noin 2 mm paksusta aidosta lehmännahasta. Etuläpän reunat on nyöritetty tukevalla nahkanauhalla, joka antaa kivan lisäsäväyksen ulkomuotoon ja samalla tekee etuläpästä tukevamman ja sen reunoista kestävämmät. Etuläppä on kohokuvioitu Mjölnir-kuviolla, eli Thorin vasaralla. Laukussa on takana kiinni ommellut nahkaiset vyölenkit, vyöhön kiinnittämistä varten. Lenkeistä mahtuu läpi korkeintaan 6 cm leveä vyö.

 • Etuläppä reunustettu nahkanyörityksellä ja Thorin vasara kohokuvioinnilla
 • Tehty värjätystä n. 2 mm paksusta kasviparkitusta nahasta
 • Saatavilla mustana ja ruskeana
 • Suljentatappi tehty yhteen kierretystä nahasta
 • Leveys: n. 20 cm
 • Korkeus: n. 16 cm
 • Syvyys: n. 8 cm
 • Paino: n. 0,4 kg
 • Max. vyön leveys, joka mahtuu vyölenkeistä läpi 6 cm

Kannattaa huomioida, että tuote on valmistettu aidosta nahasta, jossa saattaa olla pintavaurioita tai epätäydellisyyksiä. Väri ja pintarakenne saattaa myös hieman vaihdella. Värjäys on tehty perinteisin työmenetelmin, ja lopputulokseen vaikuttaa alkuperäinen nahan väri.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Luca Semenzato
Luca Semenzato
2023-04-14
Bought the metal Rotella shield here. It shipped to Italy in just a couple days perfectly packaged and without a single bump (impressive since it's a sheet metal item). I absolutely recommend iron gate armory and will buy again here for sure! :D
kaspar pulk
kaspar pulk
2023-04-12
Fast and great delivery and service! Would shop again!!
N. S.
N. S.
2023-04-12
Highly grateful for the wonderful dress, coat and bag. Delivery was super fast, all items are high quality and the size suits me perfectly, matching exactly the measurements marked at the website. Can't wait to wear it!
tänne välipala
tänne välipala
2023-04-08
Aivan mahtava replika aseiden ja muiden varusteiden ostos paikka olen tilannut ainakin 13 asetta ja muita esineitä suosittelen lämpimästi
Jonesey
Jonesey
2023-04-05
Toimitus oli nopea ja tuote juurikin sitä mitä halusin. 👍
Reino Aittomäki
Reino Aittomäki
2023-04-04
Helppo osto, nopea toimitus ja tuote vastasi kuvausta.
Radovan B
Radovan B
2023-03-30
Objednával som tovar do nášho nového Escape Room 👍
Janne Parkkila
Janne Parkkila
2023-03-28
Mielenkiintoisia tuotteita löytyy myös nettikaupan kautta mutta paikanpäällä myymälässä kannattaa ehdottomasti käydä. Enemmän tavaroita ja asiantunteva sekä ystävällinen palvelu.
Marko Honkanen
Marko Honkanen
2023-03-24
Mahtavia tuotteita, kilpailukykyiset hinnat ja sujuva asiakaspalvelu.
Sami Viljanen
Sami Viljanen
2023-03-21
Tilasin Gjermundbu viikinkikypärän. Kypärä toimitettiin tosi nopeasti, lähti jo toimitukseen tilauspäivänä. Tuote on todella korkealaatuinen, vastaa täysin kuvausta ja voin vahvasti suositella.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!