Tuotekuvaus

Vaikka jokaisella viikingillä ei ollut varaa miekkaan tai rautakypärään, niin kilpi suojasi lähes poikkeuksetta jokaista keihäsmiestäkin. Viikinkien taistelutaktiikoilla kilvetön mies olisi kuollut hyvin nopeasti, joten kilpi oli ensimmäinen suojavaruste jonka taisteluun suuntaava soturi hankki. Myymämme perinteinen pyöreä puinen viikinkikilpi on petsattu tummanruskeaksi ja sen reunoja kiertää kilpeen niitattu teräsvahvike. Rautainen reunus piti puukilpeä kasassa vielä pitkään reunuksettoman kilven hajottua ja suojasi kantajaansa paremmin. Kilpiä ei käytetty pelkästään passiivisesti iskujen torjumiseen vaan myös monipuolisesti erilaisissa hyökkäyksissä. Teräksinen keskuskupura ja nahkainen kantohihna on niitattu kiinni puukilpeen. Kilven takaosa on päällystetty huovalla. Tämä tukeva ja kovaa käyttöä kestävä viikinkikilpi on ehdoton lisä jokaiselle viikinkisoturille.

Kilven halkaisija 74 cm ja paksuus 1,3 cm. Paino 5,8 kg.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!