Tuotekuvaus

Vaikka jokaisella viikingillä ei ollut varaa miekkaan tai rautakypärään, niin kilpi suojasi lähes poikkeuksetta jokaista keihäsmiestäkin. Viikinkien taistelutaktiikoilla kilvetön mies olisi kuollut hyvin nopeasti, joten kilpi oli ensimmäinen suojavaruste jonka taisteluun suuntaava soturi hankki. Myymämme perinteinen pyöreä puinen viikinkikilpi on petsattu tummanruskeaksi ja sen reunoja kiertää kilpeen niitattu teräsvahvike. Rautainen reunus piti puukilpeä kasassa vielä pitkään reunuksettoman kilven hajottua ja suojasi kantajaansa paremmin. Kilpiä ei käytetty pelkästään passiivisesti iskujen torjumiseen vaan myös monipuolisesti erilaisissa hyökkäyksissä. Teräksinen keskuskupura ja nahkainen kantohihna on niitattu kiinni puukilpeen. Kilven takaosa on päällystetty huovalla. Tämä tukeva ja kovaa käyttöä kestävä viikinkikilpi on ehdoton lisä jokaiselle viikinkisoturille.

Kilven halkaisija 74 cm ja paksuus 1,3 cm. Paino 5,8 kg.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!