Villainen “Capatino” viitta kaksoiskauluksella

  • Tehty tummasta laivastonsinisesta villasta mustalla vuorella
  • Soveltuu mainiosti niin miehille kuin naisillekin
  • Korkeus olkapäältä helmaan noin 130 cm
  • Viittaa voi käyttää tavallisena viittana olkapäillä, mutta myös hihattomana takkina

199

3 varastossa

Tuotekuvaus

Jokainen matkaaja tarvitsee päälleen monikäyttöisen vaatekappaleen, kuten tällaisen Capatino-viitan. Viitta on ollut olennainen osa monien kulttuurien ja aikakausien vaatetusta, sillä viitta suojaa kantajaansa erinomaisesti sään rasituksilta, on helppo ja nopea pukea ja riisua, eikä rajoita käsien liikkuvuutta. Renessanssin aikana tällainen viitta toimitti monta tehtävää, sillä se piti kantajansa lämpimänä ja kuivana, siihen saattoi kietoutua nukkumaan kuin huopaan ja tietysti viitta myös suojasi muita vaatteita kulumiselta ja likaantumiselta.

Tämä viitta on monikäyttöinen vaatekappale, jonka kanssa asuun kuin asuun saa lisää näyttävyyttä ja mukavuutta. Syksyiset ja talviset metsäseikkailut onnistuvat säästä riippumatta, eikä juhliin mennessäkään tarvitse valita tyylikkyyden ja mukavuuden välillä, vaikka matkan päänä olisi ooppera. Tämä täysimittainen viitta sopii kaiken kokoisille, viitan korkeus olkapäältä helmaan on noin 130 cm.

Viitta on valmistettu paksusta laivastonsinisestä villasekoitteesta ja siinä on mustankiiltävä puuvillasekoitteinen vuori. Viitassa on olkapäiden yli ulottuva kaksoiskaulus / lyhyt olkapääviitta, sekä pystykaulus (ns. Nehru-kaulus). Kauluksen tukevan, joustavan, lenkin ja nappien avulla viitan saa suljettua edestä. Villasekoitteessa lampaanvillan osuus on 69%, polyesterin 19%, nailonin 7%, ja akryylin 5%.

Tässä ylellisessä viitassa tunnet olosi paroniksi tai paronittareksi. Paksu kangas, siisti historiallinen leikkaus ja toimivuus funktionaalisena ulkovaatteena vie ajatukset aina renessanssiajan "viitta ja tikari" -politikoinnista Ranskan hovin vankkurikuskiin ja Uuden maailman siirtokuntiin ja Amerikan uusien valtioiden ensiaskeliin. Ajallisesti viitta käy hahmollesi aina renessanssista 1800-luvun loppuun asti. Tätä viittaa voi käyttää perinteisenä olkapäiltä roikkuvana viittana, mutta siinä on myös mahdollisuus tuoda kädet läpi reilun kokoisista sivuhalkioista, jolloin viittaa voi käyttää hihattomana takkina. Käsiaukot ovat piilossa kaksoiskauluksen alla, joten sääsuoja pysyy vaikka kädet pitää lämpimässä suojasa viitan alla. Käsiaukkojen ansiosta viitan saa pidettyä kiinni yön kylmyydessä, mutta samalla kädet saa viitan ulkopuolelle töitä varten.

  • Viitan päällinen tummaa laivastonsinistä villasekoittetta ja mustankiiltävä vuori puuvillasekoitetta
  • Soveltuu mainiosti niin miehille kuin naisillekin
  • Korkeus olkapäältä helmaan noin 130 cm
  • Kaksoiskauluksen alla käsiaukot, joten viittaa voi käyttää tavallisena viittana olkapäillä, mutta myös hihattomana takkina
  • Valmistaja: Windlass Steelcrafts
Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!