Yhdysvaltain sisällissodan sapeli –kirjeenavaaja

11.50

29 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3059 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Yhdysvaltojen sisällissota käytiin 1861-1865 pohjois- ja etelävaltioiden välillä. Sodassa ratkaistiin mm. orjien tulevaisuus Amerikassa. Pohjoisvaltioiden voitettua etelävaltiot sekä teknisellä- että miesylivoimalla orjuus kiellettiin lailla, kaikki orjat vapautettiin ja mustille luvattiin kansalaisoikeudet. Tämän ajan ratsuväki ja upseerit käyttivät kaartuvia yksiteräisiä sapeleita taisteluissa. Ratsailta lyötäessä kaartuva terä mahdollisti tehokkaamman viillon, eikä vaaraa miekan juuttumisesta ollut yhtä paljoa kuin suorateräisillä miekoilla.
Tämä kokometallinen kirjeenavaaja on noin 25cm pitkä.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!