1600-luvun liivi

39.90

Poista

Tuotekuvaus

Tämä 1600-luvun liivi käy seikkailuun kuin seikkailuun. Nyöritettävä liivi sopii käytettäväksi monien erityylisten paitojen kanssa ja sopii kaikille sukupuoleen katsomatta. Liivi on erinomainen esimerkki asusteesta joka pienenä lisänä tuo yllättävän paljon ilmettä ja särmää asukokonaisuuteen. Liivillä saa tehtyä kiinnostavaa kerroksellisuutta ja sitä voi käyttää vaikka housujen ja kauluspaidan tai hameen ja paitapuseron päällä.
Tämä 1600-luvun tyylinen nyöritettävä liivi käy moneen teemaan, aina merirosvosta lampunhenkeen, ja piikatytöstä armottomaan kauppiaaseen. 1600-luvun lisäksi liivi käy toki myös 1500- ja 1700-luvun merirosvojen tyylin parantamiseen, vaikka onkin omiaan 1600-luvulle.
  • Värivaihtoehdot: sininen, vihreä tai punainen
  • Valitse koko: S/M, L/XL tai XXL
  • 100% puuvillaa
  • Valmistaja Windlass Steelcrafts
Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!