Erityispaksu suojahuppu buhurttiin

  • Paksu toppaus erityisesti täyskontaktitaisteluun
  • Suojaa pään lisäksi myös kaulaa, niskaa ja hartioita
  • Pää- ja hartiaosa irrotettavissa
  • 100 % puuvillaa
  • Valmistaja Marshall Historical

49.90

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): MHR-CL0214 Kategoriat: , , ,

Tuotekuvaus

Valmistettu paksummasta toppauksesta kestämään mahdollisimman hyvin raskaan täyskontaktitaistelun rasituksia ja suojaamaan päätäsi. Olipa lajina sitten buhurt, historical medieval battle (HMB), heavy combat tai muu Battle of the Nations -tyylinen taistelu paksumpi toppaus pitää pääsi paremmin suojassa.

Kypärien ja rengashaarniskahuppujen alla käytettiin poikkeuksetta pehmusteita vaimentamassa iskujen voimaa. Myymämme malli sopii niin ritarin kuin minkä tahansa muunkin soturin päähän. Hupun iso, olkapäille laskeutuva kaulus antaa lisäsuojaa kaulan, niskan ja hartioiden alueelle ja on omiaan isojen olkapäille ulottuvien kypärien, kuten bascinettien, alle. Suojahuppua voi käyttää isompien kypärämallien alla, mutta myös ilman kypärää.

Huom! Ota suojahupun huomattava paksuus huomioon mitatessasi tarvitsemaasi kypärän kokoa. Pääosan paksuus kasaan painettuna muutaman kilon alla n. 33 mm ja hartiaosan paksuus painon alla n. 10 mm. Pääosa ja hartiaosa ovat toisissaan kiinni nahkanarulla, ja ne saa helposti irrotettua toisistaan säätöä tai muokkausta varten.

Päällyskangas ja täyte 100 % puuvillaa. Valmistaja Marshall Historical.

Badge
Hyvä o
- Olli Virtanen

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!