Falcata

217

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 500062 Kategoriat: , , , , ,

Tuotekuvaus

Rooman vallan aikana Keltti-Iberialaiset olivat tunnettuja mahtavista aseistaan ja palkkasotureistaan. Heitä pidettiin parhaimpina barbaarisina jalkaväen sotilaina, joita läntinen maailma päällään kantoi. Oma osa pelättyjen soturien maineesta kuuluu tietysti heidän kuuluisille aseilleen, kuten Falcatalle. Miekan sisäänpäin kaartuva terä yhdessä painavan kärjen kanssa pystyi tuottamaan niin kovan iskun, että siinä halkesivat niin kilvet kuin kypärätkin. Alunperin ehkä kreikkalaista tai etruskilaista alkuperää oleva miekka levisi eteläiselle Venäjälle ja nykyisen Espanjan alueelle, missä juuri Keltti-Iberialaisten käsissä se saavutti maineensa yhtenä tuhoisimmista miekoista joita on ikinä valmistettu. Kahva on messinkiä ja miekan mukana tulee nahkainen huotra kahdella messinkisellä ripustusrenkaalla.

Paino 1,3kg
kokonaisuuspituus 64cm
terän pituus 51cm
ja terän leveys 5,7cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!