Ilmestyskirjan neljä ratsumiestä –kirjeenavaaja

14

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8263 Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Ilmestyskirja, tai Johenneksen ilmestys, on Raamatun uuden testamentin viimeinen kanoninen tarina, ja ilmestyskirjan ratsastajat sen kenties parhaiten tunnettu kohtaus. Tuomiokirjan neljä ensimmäistä sinettiä murretaan, ja ratsumiehet tulevat maailmaan tuoden mukanaan taudit, sodan, nälän ja kuoleman ihmiskunnalle. Ratsastajat ovat: Valloittaja valkoisella hevosella pidellen jousta, Sota punaisella hevosella miekan kanssa, Puute mustalla hevosella kädessään vaaka, ja Kuolema kalpealla hevosella ja Tuonela/Haades kannoillaan.

Kristillisessä mytologiassa tuomiopäivää, maailmanloppua, edeltää kamppailun aika joka päättyy pimeyden täydelliseen tuhoamiseen. Ajan lopussa suuri taistelu, Harmageddon, lopullisesti sinetöi hyvän voiton pahasta. Lopunaikoja symboloi valkea ratsumies myös muissa kulttuureissa; Islaminuskossa tuomiopäivänä nähdään Mahdi valkoisella oriilla ja hindulaisuudessa Kalki laskeutuu valkoisella hevosella loimuavaa miekkaa kantaen.

Valmistaja Marto, Toledo. Kokonaispituus 26 cm
Terä ruostumatonta terästä, kahvassa hopeoitu pintakäsittely.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!