Tuotekuvaus

Esiliinoja ovat käyttäneet aikojen saatossa niin naiset kuin miehetkin. Esiliina suojasi mainiosti arvokkaat vaatteet ja oli helpompi, nopeampi sekä halvempi tehdä ja pestä. Keskiajalla esiliinoja käytettiin tietysti kotitöissä ja maatiloilla, mutta myös valmistavissa töissä käsityöläisten ja artesaanien vaatteiden suojana. Esiliinat ovat muuttuneet hieman ajan, muodin ja tyylin mukana, mutta tällainen yksinkertainen malli sopii mainosti keskiaikaisesta maaseudun palvelijasta aina modernin kaupungin artesaanin päälle.

Tämä vyötäröpituinen esiliina on valmistettu yksinkertaisesta puuvillakankaasta. Esiliina on yläreunastaan kerätty/rypytetty.

  • Saatavilla luonnonvalkoisena ja ruskeana
  • 100 % puuvillaa
  • Kokonaiskorkeus n. 80 cm
  • Leveys vyötärönarun päästä toiseen n. 220 cm
  • Konepesu 40°C, ei linkousta
  • Valmistaja: Battle Merchant
Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!