Tuotekuvaus

Esiliinoja ovat käyttäneet aikojen saatossa niin naiset kuin miehetkin. Esiliina suojasi mainiosti arvokkaat vaatteet ja oli helpompi, nopeampi sekä halvempi tehdä ja pestä. Keskiajalla esiliinoja käytettiin tietysti kotitöissä ja maatiloilla, mutta myös valmistavissa töissä käsityöläisten ja artesaanien vaatteiden suojana. Esiliinat ovat muuttuneet hieman ajan, muodin ja tyylin mukana, mutta tällainen yksinkertainen malli sopii mainosti keskiaikaisesta maaseudun palvelijasta aina modernin kaupungin artesaanin päälle.

Tämä vyötäröpituinen esiliina on valmistettu yksinkertaisesta puuvillakankaasta. Esiliina on yläreunastaan kerätty/rypytetty.

  • Saatavilla luonnonvalkoisena ja ruskeana
  • 100 % puuvillaa
  • Kokonaiskorkeus n. 80 cm
  • Leveys vyötärönarun päästä toiseen n. 220 cm
  • Konepesu 40°C, ei linkousta
  • Valmistaja: Battle Merchant
Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!