Tuotekuvaus

Tämä kypärä on koristeltu lähes kauttaaltaan tyypillisillä viikinkiaiheilla ja –kuvioilla. Kypärää kiertävät kaiverretut koristekuviot, jotka risteävät kypärän kupolilla. Teräksisiin poskisuojiin on pakotettu kohokuvioiksi viikingeille perinteiset koirasymbolit ja nenäsuojan pinta on kokonaisuudessaan koristeellisten kaiverruksien peitossa. Tämä kauttaaltaan patinoitu viikinkikypärä on valmistettu 1,24 mm paksusta (18gauge) hiiliteräksestä ja koristekaiverrukset alumiinista. Riipuntakorkeuden saa säädettyä jokaisen soturin päähän sopivaksi nahkaisilla hihnoilla ja lukittua leukahihnalla.

Kypärä soveltuu max. 60 cm päänympärykselle. Paino 1,7 kg.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!