Ripustin messinkisoljilla

24.50

10 varastossa

Tuotekuvaus

Messinkisolkia kiristämällä saat sovitettua miekkasi tupen ripustimeen kiinni, mutta ripustinta voi käyttää yhtä hyvin miekan kantamiseen terä paljaana. Usein taisteluun lähdettäessä tupet ja suojat jätettiin pois, jottei liikkuminen vain kriittisellä hetkellä estynyt tai häiriintynyt.

Valmistettu käsityönä noin 3 mm paksusta tummanruskeasta nahasta. Sopii yhteen max. 7 cm leveiden vöiden kanssa. Sopii sellaisenaan yhteen tuppien (tai lateksimiekkojen) kanssa, joiden ympärysmitta on 6-11 cm. Kannatinta saa helposti muutettua myös erikokoisten miekkojen kantamiseen.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!