Korikahva ja ponsi

34.50

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): RDA003GD/P Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Tämä korikahva sopii yhteen minkä tahansa myymämme yhden käden synteettisen terän kanssa, eli kahva sopii yhteen myös messerin/falchionin terien kanssa. Koriin mahtuu sisälle kohtuullisen kokoiset topatut suojahasikkaat, joten jos haluat niin tällaisen lisäsuojan käyttäminen on mahdollista.

Tätä korikahvaa varten erikoissuunnitellun muovisekoituksen ansiosta korikahvasta on saatu käytännössä tuhoutumaton normaalissa käytössä.

Korikahvan mukana toimitetaan yhteensopiva ponsi, joka niin ikään sopii yhteen minkä tahansa myymämme yhden käden miekan terän kanssa.

Perustuu historiallisiin mallikappaleisiin. Suunniteltu ja valmistettu Britanniassa käyttäen kierrätysmateriaaleja. Sisältää korikahvan ja ponnen, kädensija ja terä hankittavissa erikseen.

Paino 110 g ja leveys 17,8 cm.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!