Muskettisoturin pistomiekka

299

2 varastossa

Tuotekuvaus

Muskettisoturit käyttivät nimensä mukaisesti musketteja pää-aseinaan. Tuliaseet olivat kuitenkin 1600-luvulla vielä suhteellisen alkeellisia aseita. Sekä lataaminen että ampuminen vaativat aikaa, eikä ammuttaessakaan lopputulos ollut mitenkään varma. Hyvä pistomiekka olikin pakollinen sivuase musketin rinnalla. Tämän pistomiekan kädensuoja sekoittaa elementtejä sekä kättä suojaavasta kupin mallisesta korikahvasta (cup-hilt), että malleista joissa kättä suojaavat metallitangoista muodostetut renkaat ja kaarteet (swept-hilt). Alexandre Dumas'n ajattoman kirjan ja sen sankarien kunniaksi korikahvaan on etsattu ranskalaistyylinen risti. Symboli joka yhdistetään välittömästi sitä kantaneisiin muskettisotureihin. Teräksiset kahvanosat on päällystetty uushopealla ja puisen kahvan ympärille on kierretty metallipunosta hyvän otteen varmistamiseksi. Kuvissa esitetty, tyyliin sopiva, nahkainen huotra sisältyy hintaan.

Paino 1,1kg
kokonaispituus 117cm
terän pituus 92cm
ja terän leveys 2,5cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!