Paronin gambeson

  • Lyhythihainen historiallinen gambeson
  • 100 % puuvillaa
  • Ulkokankaan ja vuoren välissä pehmeää, keskipaksua toppausta
  • Kokovaihtoehdot: S/M ja L/XL

99.90

Poista

Tuotekuvaus

Gambeson, toiselta nimeltään aketon, suojasi kantajaansa iskujen aiheuttamilta ruhjevammoilta. Tyypillisesti gambesoneja käytettiin haarniskojen ja panssarien alla, mutta usein myös lisäsuojana rengashaarniskan päällä. Tällainen yhdistelmä antoi ritareille ja muille sotureille hyvän suojan kaikenlaisia iskuja vastaan. Koska rengashaarniskat olivat kalliita, gambeson oli useiden jalkaväen sotilaiden ainoa suoja vihollisen hyökkäyksiä vastaan.

Gambeson on jaettu neljään vastakkaiseen luonnonvalkoisen ja viininpunaisen ruudun lohkoon. Gambesonin rintamus on koristeltu heraldisilla leijonilla, jotka tuovat mieleen kaikkien aikojen kentien kuuluisimman ristiretkeläisen, Rikhard Leijonamielen.

Lyhythihainen gambeson on valmistettu paksusta ja kestävästä 100 % puuvillakankaasta. Toppaus ulkokankaan ja vuoren välissä on pehmeää ja keskipaksua. Gambeson on tarkoitettu enemmän historian elävöitykseen kuin toppahaarniskaksi buhurtiin, missä toppauksen pitää olla paksua ja raskasta. Vyötärön alapuolella on halkiot edessä ja takana.

Gambesonin mukana ei tule vyötä, mutta voit valita tyyliisi sopivan vyön valikoimastamme tai käyttää mitä tahansa valmiiksi kotoa löytyvää vyötä gambesonin kanssa.

  • Lyhythihainen historiallinen gambeson
  • 100 % puuvillaa
  • Ulkokankaan ja vuoren välissä pehmeää toppausta
  • Kokovaihtoehdot: S/M ja L/XL
  • Valmistaja Windlass Steelcrafts

-Tästä vaatteiden kokotaulukkoon-

Tämä gambeson on käytössä videossa, jossa testataan Akko-ristiretkeläismiekkaa.

https://youtu.be/hnQ2rV0bs8k

 

Badge
Hyvä kauppa. Keskiaikaista asukokonaisuutta kävin katsomassa ja sellainen mukaan tarttui: Kengät, housut, nuttu ja vyö. Hinta oli kohtuullinen. Asioin toistekin.
- Juha Kortevuori

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!