Polvi- ja säärisuojat -Red Dragon

49.90

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Red Dragon polvi- ja säärisuojat tarjoavat markkinoiden parhaimman yhdistelmän suojaa ja liikkuvuutta. Ne on niin hyvin niveletty että hädin tuskin huomaat niitä. Suoja niveltyy polven mukana, eikä rajoita liikerataa juuri lainkaan. Tärkein ominaisuus, mikä varsinkin miekkailussa on tärkeää, on haavoittuvaisen polven sivun suojaaminen. Sivusuoja pysyy paikallaan niin jalan ollessa suorana kuin koukussakin, eikä väleihin jää rakoja edes ääriasentoon taivutettuna. Nämä suojat ovat kevyet, eivätkä tuo alaraajoihin epätoivottua kömpelyyttä tai turhaa painoa. Nämä suojat on suunniteltu kestämään miekkailua niin synteettisillä kuin tylsillä teräksisilläkin harjoitusmiekoilla.

Jalkasuojissa on ilmanvaihtoaukkoja jotta suoja hengittää käytössä ja vuoren/pehmusteet saa irroitettua pesua varten. Pituus 52 cm.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!