Red Dragon miekkailumaski -350N

79.90

Poista

Tuotekuvaus

Tämä edullinen miekkailumaski on kehitetty erityisesti synteettisillä miekoilla miekkailua varten, mutta soveltuu käytettäväksi myös kevyeen sparraukseen teräksisten aseiden kanssa. Tyylikäs musta teräsverkko suojaa pääosumilta ja paksu pehmokaulus pehmentää tai kilpeää kaulaan suuntautuvat pistot ja iskut. Maskin sisällä oleva punainen pehmuste pehmentää iskut, eikä muuta pääsuojaa tarvita. Erinomainen hinta/laatusuhde aloitteleville harrastajille. Soveltuu niin kevyeen sparraukseen pitkämiekoilla, kuin suurimpaan osaan muitakin HEMA-harjoitteita eri aseilla.

Maskin 350N kestävyysluokka riittää hyvin synteettisillä miekoilla harjoitteluun ja otteluun. Tämä maski täyttää olympiamiekkailussa vaadittavan (CE level 1) 350NW suojaustason. Maskin täytyy siis kestää vähintään 12 kg pistekuorma metalliverkon päällä ja kaulasuojan täytyy estää läpäisyä vähintään 350N voimalla.
Maskista saa sisävuoren irroitettua ja pestyä, mistä on huomattavaa hyötyä tämän rankan ja hikoiluttavan harrastuksen harrastajille.

Kokovaihtoehdot: S, M, L ja XL

Mitta kasvojen ympäri (leuan kärjestä päänlaelle):
- Small: 56-59 cm
- Medium: 61-64 cm
- Large: 66-69 cm
- XL: 73-76 cm

Mitta maskin ulkopintaa pitkin kasvojen kohdalla
- Small: 74cm
- Medium: 76cm
- Large: 78cm
- XL: 80cm

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!