Tuotekuvaus

Tämä Red Dragonin miekkailumaski on kehitetty harrastukseensa panostaville ja kilpailuihin osallistuville HEMA harrastajille. Valikoimistamme löytyvä perustason 350N maski riittää suurimpaan osaan HEMA-harjoitteita, mutta jos kaipaat jykevämmän tason suojausta tai aiot osallistua turnauksiin, niin tämä maski on tehty juuri sinulle. Tämä maski täyttää eurooppalaisen CEN standardin tason 2 vaatimukset, mikä on tarvittava suojaustaso kilpailuihin osallistuttaessa. Tämän maskin värinä on musta HEMA-standardi, 1600N luokitettu kaulasuoja antaa erittäin hyvän suojan pistoja vastaan ja kasvoja suojaava teräsverkko on kestävää, joustavaa eikä lommoonnu helposti. Sisäpuolen pehmusteet ovat kiinni tarranauhalla, joten sisävuoren saa irti ja pestyä helposti (ainoastaan käsipesu).

Tätä maskia voi käyttää minkä tahansa harjoitusaseemme kanssa, oli se sitten synteettinen, puinen tai teräksinen.

Kokovaihtoehdot: S, M, L ja XL

Maskin koko määräytyy kasvojesi ympärysmitan mukaan. Mittaa kasvojen ympärysmitta narulla tai mittanauhalla leuan alta, korvan ohitse päälaelle ja takaisin alas lähtöpisteeseen leuan alle.

Mitta kasvojen ympäri
- Small: 56-59 cm
- Medium: 61-64 cm
- Large: 66-69 cm
- XL: 73-76 cm

Mitta maskin ulkopintaa pitkin kasvojen kohdalla
- Small: 77cm
- Medium: 79cm
- Large: 81cm
- XL: 84cm

Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!