Red Dragon miekkailumaski HEMA turnauksiin -1600N

170

Poista

Tuotekuvaus

Tämä Red Dragonin miekkailumaski on kehitetty harrastukseensa panostaville ja kilpailuihin osallistuville HEMA harrastajille. Valikoimistamme löytyvä perustason 350N maski riittää suurimpaan osaan HEMA-harjoitteita, mutta jos kaipaat jykevämmän tason suojausta tai aiot osallistua turnauksiin, niin tämä maski on tehty juuri sinulle. Tämä maski täyttää eurooppalaisen CEN standardin tason 2 vaatimukset, mikä on tarvittava suojaustaso kilpailuihin osallistuttaessa. Tämän maskin värinä on musta HEMA-standardi, 1600N luokitettu kaulasuoja antaa erittäin hyvän suojan pistoja vastaan ja kasvoja suojaava teräsverkko on kestävää, joustavaa eikä lommoonnu helposti. Sisäpuolen pehmusteet ovat kiinni tarranauhalla, joten sisävuoren saa irti ja pestyä helposti (ainoastaan käsipesu).

Tätä maskia voi käyttää minkä tahansa harjoitusaseemme kanssa, oli se sitten synteettinen, puinen tai teräksinen.

Kokovaihtoehdot: S, M, L ja XL

Maskin koko määräytyy kasvojesi ympärysmitan mukaan. Mittaa kasvojen ympärysmitta narulla tai mittanauhalla leuan alta, korvan ohitse päälaelle ja takaisin alas lähtöpisteeseen leuan alle.

Mitta kasvojen ympäri
- Small: 56-59 cm
- Medium: 61-64 cm
- Large: 66-69 cm
- XL: 73-76 cm

Mitta maskin ulkopintaa pitkin kasvojen kohdalla
- Small: 77cm
- Medium: 79cm
- Large: 81cm
- XL: 84cm

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!