Roomalainen pitkähihainen punainen tunika

  • Klassinen tunikamalli sopii niin roomalaiselle, varhais- kuin sydänkeskiaikaiselle hahmolle
  • Materiaali: 100 % puuvillaa
  • Väri: punainen
  • Saatavilla koot: S, M, L, XL, XXL

29.90

Poista

Tuotekuvaus

Tämä pitkähihainen tunika sopii hyvin niin roomalaiselle, varhaiskeskiaikaiselle kuin sydänkeskiajalla elävälle hahmolle ja historianelävöitykseen. Tällainen perustunika oli yleinen vaate Rooman aikana niin siviilissä kuin sotilaillakin ja sama perusvaate säilyi käytössä aina pitkälle keskiajalle kautta Euroopan.

Punainen väri oli yleinen väri jo Spartalaisilla sotilailla. Punainen oli mahdollisimman sotainen väri, sodan jumalan Marsin tunnusväri. Vihollinen ei myöskään päässyt taistelussa näkemään Spartalaisen sotilaan vuotavan verta, sillä punainen vaate naamioi haavat. Samaa ideaa kopioitiin myöhemmin Rooman legioonille ja Rooman legioonat marssivat ilmeisemmin lähinnä punaisen värin alla.

Monikäyttöisenä tunikana tämä syvänpunainen tunika sopii hyvin myös LARP-hahmoille. Tämä tunika on valmistettu 100% puuvillasta ja on miellyttävän pehmeä käyttää.

  • Materiaali: 100 % puuvillaa
  • Väri: punainen
  • Saatavilla koot: S, M, L, XL, XXL
  • Valmistaja: Battle Merchant
Koko Rinnanympärys Hihan pituus Korkeus olalta helmaan
S 108 cm 60 cm 98 cm
M 116 cm 61 cm 97 cm
L 124 cm 62 cm 99 cm
XL 132 cm 62 cm 101 cm
XXL 136 cm 62 cm 103 cm
Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!