Samettibaretti

  • Valmistettu 100 % puuvillasta
  • Yksi koko sopii useimmille
  • Väreinä musta ja ruskea

18.50

Poista

Tuotekuvaus

Oppineisto ja ylimystö ei poistunut kotoaan ilman barettia 1400-luvulla, ja pian kauppiaat ja maanviljelijät liittyivät käyttäjien kasvavaan joukkoon. Niinpä baretti onkin yksi renessanssiajan parhaiten tunnistettavia vaatekappaleita. Baretteja oli joka lähtöön, eikä niiden muodolle tai koristelulle ollut juurikaan rajoituksia. Renessanssin jälkeen barettia on käytetty läpi vuosisatojen muodin vaihdellessa 1600-luvulta aina nykypäiviin saakka. Meidän barettimme on valmistettu 100 % puuvillasta, joten voit pitää pääsi kylmänä sekä kaksintaisteluun valmistautuessasi että markkinahumussakin. Osa otsanauhasta on joustavaa, joten yksi koko sopii useimmille.

Saatavilla ruskeana ja mustana.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!