Sgian Dubh

40

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Alkujaan skotlantilaiset kantoivat Sgian Dubhia paidan hihassa, lähellä kainaloa. Tapa kuitenkin muuttui ja nykyiselläänkin Sgian Dubh kuuluu skotlantilaisessa kansallispuvussa sukan varteen. Tämän pienen veitsen nimi Sgian Dubh tarkoittaa suorana käännöksenä mustaa veistä. Nimi juontuu joko kahvan mustasta väristä, sillä kahvat usein valmistettiin ikivanhasta suosta nostetusta ja siellä mustuneesta puusta, tai mielikuvasta joka piiloitettavasta veitsestä tulee. Pieni ja huomaamaton veitsi nimittäin kulki aina piiloitettuna ja näkymättömänä mukana. Musta veitsi tarkoittaakin piilossa tai salassa olevaa veistä. Myymässämme kappaleessa mustapuinen kahva on kaiverrettu toiselta puolelta ja toinen puoli on tasainen. Kahvan uushopeaiset metalliosat on kohokuvioitu kauttaaltaan perinteisillä ohdakekuvioilla. Kuvissa näkyvä tuppi sisältyy veitsen hintaan.

Kokonaispituus 17cm
terän pituus 8,3cm
terän leveys 1,9cm
terän paksuus 4,8mm
ja paino 50g. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!