Tuotekuvaus

Alkuperäisiä Persialaisia sapeleita kutsuttiin nimellä shamshir (leijonan häntä). Ne olivat hyvin käyriä (lähes puoliympyröitä) ja pelkkiin viiltoihin tarkoitettuja miekkoja. Koska näillä miekoilla oli hyvin rajalliset käyttömahdollisuudet ne muuntuivat pikkuhiljaa monikäyttöisempiin malleihin. Meidän myymässämme mallissa terä on muodoltaan jo hyvin monikäyttöinen ja tehokas. Tämä miekka soveltuu niin viiltoihin, lyönteihin kuin tietyn tyyppisiin pistoihinkin. Persia oli aikanaan supervalta ja kävi monia sotia niin antiikin Kreikkaa, Roomaa kuin Bysanttiakin vastaan. Aleksanteri Suuren voitettua Persian kuninkaan Dareios III:n ja valloitettua koko Persian valtakunnan 300-luvulla eaa. Persia kuului Aleksanteri Suuren imperiumiin. Unelma yhteisestä kulttuurista ja rauhasta ei kuitenkaan kestänyt kauaa sillä Makedonialaiset eivät saaneet pidettyä valtavaa maata hallinnassaan Aleksanteri Suuren kuoltua. Valloitettu imperiumi hajosi yhtä nopeasti kuin se oli rakennettukin. Tämä kaunis miekka vie välittömästi ajatukset kadonneen maailman seikkailuihin, missä haaremit ja hiekkamyrskyt ovat arkipäivää. Miekan alkuperäiskappale löytyy Hank Reinhardtin yksityiskokoelmasta. Shamshirin väisti on terästä ja kahva puuta. Hintaan sisältyy nahkainen huotra, missä on teräksiset ripustusrenkaat.

Paino 0,7kg
kokonaispituus 91cm
terän pituus 76cm
ja terän leveys 2,9cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!