Upseerin kukri

45

19 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä Kukri on alkuperäinen ja virallinen Gurkha-joukkojen varuste. Windlass Steelcrafts on toiminut valtiovallan ainoana Kukrien toimittajana vuodesta 1943 lähtien. Oikeaa ja aitoa Gurkha Kukria et saa muualta!

Intian armeijan kuuluisat Gurkha-joukkojen upseerit ovat käyttäneet näitä veitsiä niin Delhin piirityksessä vuonna 1857 kuin Ranskan juoksuhaudoissa ensimmäisen maailmansodan aikana, Uuden-Guinean viidakoissa toisen maailmansodan aikana ja Falklandin sodassa 80-luvulla. Kukrit ovat keskiraskaita, alkujaan Nepalilaisia veitsiä, joita käytetään niin aseina kuin jokapäiväisinä työkaluinakin mm. puiden pilkkomiseen ja aluskasvillisuuden raivaamiseen edelleen nykypäivänäkin. Korkealaatuinen hiiliteräksinen terä pitää teränsä hyvin ja aseen rakenne kestää hyvin aktiivisessakin käytössä.

Tässä upseerin kukrissa kahva on aitoa puhvelinsarvea ja helat ja pohjalevy messinkiä. Virallinen nahalla päällystetty puinen tuppi ja kaksi pienempää veistä sisältyvät hintaan. Upseerin kukri on hieman pienempi kuin kukrin rykmenttiversio. Erinomainen mihin tahansa ulkoharrasteisiin ja -töihin joissa on tarvetta pilkkomiselle tai leikkaamiselle. Kukri sopii aina puutarhan hoidosta retkeilijälle ja partiolaiselle pienimuotoiseen puiden pilkkomiseen ja raivaamiseen.

  • Windlass Steelcraftsin valmistama
  • Kokonaispituus 35 cm
  • Terän pituus 24 cm
  • Terän paksuus 4,8 mm
  • Paino 440g
  • Terän materiaali: korkean hiilipitoisuuden hiiliteräs
  • Terävyysaste: teroittamaton
Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!